Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Barbar Conan

Barbar Conan (1982)

Pro mne naprostá klasika, která do dnes není žádným fantasy překonána. Skvělé záběry a dobrá výprava, Arnold hraje nejenom svaly, úžasná hudba, všechny postavy mají ducha, … Je to film, na který se vždy rád kouknu znova. To POMO: Dlouhé záběry jsou tu skvělé a rád si je užívám, podobně jako je zbožňuju v Hodný, zlý a ošklivý. Dobře že tam jsou. :-)

Pátý element

Pátý element (1997)

Byl jsem mnohonásobně donucený se na tento film koukat až se mi začal líbit. Ne! Teda jo. Ale Pátý element je naprosto úžasná, rychlá a zábavná sci-fi, kterých by mělo být víc.

Hodný, zlý a ošklivý

Hodný, zlý a ošklivý (1966)

Pro mne nejlepší western všech dob. Úžasná hudba, neuvěřitelné a dlouhé záběry, špičkové obsazení a bezvadné postavy, dobrý příběh, prostě u mne Nr. 1.

Tenkrát na Západě

Tenkrát na Západě (1968)

Tenkrát na Západě mám jako Nr. 2 mezi westerny. Hubda, obsazení, příběh, záběry, postavy, … Vše naprosto skvělé.

Sedm statečných

Sedm statečných (1960)

Do třetice sedm. :-) Pro mne western Nr. 3. No jo, je tam spousta nostalgie z dětství, ale postavy a obsazení mne prostě baví, natočené je to skvěle, tak co. :-)

Láska nebeská

Láska nebeská (2003)

Skvělé pokoukání, zábavné, s city, skvělé obsazení, co víc říci.

Slavnosti sněženek

Slavnosti sněženek (1983)

Tenhle film může za to, že jsem si Poustevníka od Bedřicha Nikodéma musel koupit na iTunes do své sbírky. Zábavné, vtipné a melancholické. Skvělé.

Flash Gordon

Flash Gordon (1980)

Nejen kvůli hudbě od Queen a nádherné Ornelle Muti tenhle film zbožňuju.

Barbarella

Barbarella (1968)

Barbarellu jsem objevil vcelku nedávno, před pár lety, a hned jsem si ji zamiloval. Vybavilo mi to vzpomínku, že jsem jako dítě zaslechl tenhle název filmu ve spojení s erotikou, a musím uznat, že za hlubokého komunismu (ve skutečnosti socialismu) to muselo být skoro porno. Dnes je to jen takové lechtivé, ale o to více jsem si ho užil.