Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (6)

Bratrstvo neohrožených

Bratrstvo neohrožených (2001)

Prostě ztělesnění války z pohledu elitní jednotky US výsadkářů, a pro mě ztělesnění toho, jak má vypadat dokonalé ztvárnění příběhu z druhé světové války. Každý kdo tvrdí, že kravina Zachraňte vojína Rayana je dobrý film, by měl shlédnout BoB a pak se veřejně omluvit. Zde se totiž kvalitní a výpravdná filmařina sešla se skvělým scenářem psaným pro rozumné lidi, a né desetileté děti. Zaobalení děje do útržků rozhovorů s válečnými veterány, přesně těmi, jejichž osudy seriál zobrazuje, navíc celému dílu dodává hluboce osobní rozměr, který mu ostatní válečné filmy můžou jen závidět. Absolutní špička, navíc dávkovaná v pořádném fláku odpovídajícím čtyřem až pěti běžným filmům.

Profesionálové

Profesionálové (1977)

Nej seriál mého dětství, mé současné dospělosti, a, dá-li bůh, i mého stáří. Nechápu jak mohli angličani v sedmdesátých letech stvořit tak dokonale charismatem a akcí nabitý seriál, a potom ani předtím nic co by se tomu jen blížilo. Některé věci prostě nezestárnou ani po 35ti letech.

Dr. House

Dr. House (2004)

Nejlepší seriál který jsem doposud měl tu čest sledovat. Ani ve čtvrté (zatím poslední) sérii neztrácí tempo ani své jedinečné kouzlo, stojící na tom že zatímco všechny postavy v seriálu jsou skvěle napsané a zahrané, Hugh Laurie alias Dr. House vedle nich vyniká jako Rolls Royce vedle tříkolek.

Most

Most (2011)

Velice zábavný seriál, s výbornou výpravou a herci. Trochu překombinované a za vlasy přitažené, jak už bohužel moderní detektivky bývají, ale atmosféra je skvělá a cliffhanger na konci každého dílu vás nutí okamžitě chtít pustit další. Druhá série bohužel už vyčpělejší, ale stále zábavná. Třetí série lepší. Série 1: 90%, série 2: 70%, série 3: 85%