Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Krimi

Oblíbené seriály (8)

Californication

Californication (2007)

Docela se divím, že tento seriál ještě není v USA zakázaný. Spisovatel, který neustále kouří, hulí, chlastá a objíždí každou ženskou, která se připlete do cesty. Snaží se(?) vyřešit problémy s jeho životní láskou a dospívající dcerou. Jeho neustále masturbující agent (který si zahrál náhradníka v pornu) má manželku, která si často a ráda šňupne lajničku. Atd., atd. Sprostých slov je tam nepočítaně, ale rozhodně je to větší zábava, než Ordinace a spol.

Battlestar Galactica

Battlestar Galactica (2004)

Jeden z nejlepších seriálů současnosti a jedno z nejlepších sc-fi, které jsem kdy viděl. Zapomeňte na na Star Trek a jejich lodě plné velkých místností a světlých barev. Zapomeňte na lasery a fotonová torpéda. Tady se bojuje o přežití a každá chybička může znamenat smrt. A když chcete někoho zničit, tak na něj jednoduše pošlete atomovku. Také chválím tvůrce, že seriál mě během 4 sezón začátek, něco jako prostředek a konec. Žádné zbytečné natahování a vaření z vody(byť sledovanost byla vysoká), ale krásný konec, kde se vše vysvětlilo.

Status: Nežádoucí

Status: Nežádoucí (2007)

Novodobý MacGyver, který ke všemu používá mobilní telefon. Občas mi vadí jeho přespříliš morální jednání, ale jinak je to sranda- hlavně díky Bruci Campbellovi.