Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi

Biografie (4)

Tom Holkenborg (skladatel / herec)

13.09.2015

Junkie XL, vlastním jménem Tom Holkenborg, je vycházející hvězda filmové hudby, která aktuálně vzbuzuje velikou pozornost nejen u odborné kritiky.  Přitom jeho záběr je daleko širší než jen pouhé skládání hudby. Nadějný skladatel se věnuje třeba i elektronické hudbě, je velmi uznávaným producentem a také velmi schopným… (více)

Michael Price (skladatel / herec)

06.08.2015

Michael Price je britský hudební skladatel, producent a aranžér. Jeho skladatelská kariéra naplno odstartovala v roce 1990, kde v Univerzitě v Surrey dostal speciální ocenění "PRS composition". K filmům začal skládat hudbu v roce 1992. Jeho první soundtrack náleží hororu Blazeland.Výraznějších úspěchů se Michael dočkal až v… (více)

Fernando Velázquez (skladatel / herec)

13.09.2014

Fernando Velázquez je jeden z nejvýznamnějších španělských skladatelů filmové hudby. Největší úspěch zatím sklidil jeho soundtrack k filmu Sirotčinec, který byl dokonce nominován na "World Soundtrack Awards". Úspěchy nicméně sklidila i jeho práce ke snímkům jako Ďábel, Mama či Nic nás nerozdělí. Fernando svůj talent prokázal… (více)

Shannon Lucio (herečka / scenáristka / producentka)

10.02.2012

Shannon Lucio se narodila v roce 1980 ve znamení Lva v San Antoniu, kde také vyrůstala. Své herecké schopnosti rozvíjela na střední škole v herecké třídě. V té době měla také zájem o sport, zejména o basketbal. Po střední škole byla přijata na uznávanou hereckou universitu (University of Southern California School of Theatre),… (více)

Reklama