Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (9)

plakát

Rogue One: Star Wars Story (2016) 

Prostě BOMBA!!! AT-ST, AT-AT, Tie Fithtery, Darth Vader, R2-D2, C3-PO jsou zpátky!!!

plakát

Co děláme v temnotách (2014) 

Vynikající novozélandský dokument! Jen škoda toho konce a faktu, že všichni diváci pak zapomenou děj a i samotný film :) Hlavně ale má skvělý a nápaditý děj, osobité charaktery a velké osobní kouzlo. Monty Pythonovský humor ve své čisté upíří formě. Já chci pokračování!!!

plakát

Pixely (2015) 

Na jednu stranu zklamání a na druhou velké překvapení. Pro dospělého diváka je tu řada nevyužitých možností a příběhu chybí poutavost a větší spád. Nemluvě o scénáři, který je sice velmi povedený, ale potřeboval by učesat. Pro dítě, či jako rodinný film je to vynikající oddechovka. Celkově je to velmi příjemně překvapivá průměrná oddechovka. Do kultovnosti podobných filmů jako jsou Eurotrip, Roadtrip apod. jí toho hodně chybí.

plakát

Terminator Genisys (2015) 

Půjdu trošku proti proudu. Tenhle Terminátor patří hned za T1 a T2:Judgement Day. Ale není to kvalitou. Bohužel je to příběhem. Kvalitou je až za T3:Rise of Machines. Každopádně pokud se budete soutředit na Arnolda, který proti jedničce umí hrát a nevadí vám ukápnout sentinentální slzičku, tak se film bude určitě líbit. Hezky je udělaný příběh až do skoku do roku 2017, tam to už přestává fungovat. Hvězdu navíc (čtvrtou) dávám za Arnolda a proto, že jsem asi uňukaná sentimentální buznička a provázání s jedničkou a dvojkou se mi líbí. Odkazy na seriál Sarah Connor Chronicles by chtěly rozvést a nezapadají úplně do příběhu. Jen čekám jestli po tomhle přijdou Twins 2, nebo snad přijde i Predator 3 Return to Jungle.

plakát

V nitru Llewyna Davise (2013) 

Vynikající pocitovka, která dokáže donutit diváka k slzám nad osudem hlavní postavy.

plakát

Maturita (2013) odpad!

Žánrově bych to spíš zařadil jako tragédii. Naštěstí pan "producent" a "režisér" nedostal žádnou podporu na tento film. Jen lituji paní Mirku Spáčilovou, že tento film musela pro hodnocení vidět a navrhuji na vyznamenání prezidenta, protože se vážně musela obětovat a nechápu, že se nepozvracela, nebo nebyla poté hospitalována do bohnic. Jeden z mála filmů u kterých divák by ocenil jejich kratší stopáž. I trailer, který jsem viděl bohužel až po shlédnutí filmu je moc dlouhý!

plakát

Fruitvale (2013) 

Asi jeden z nejlepších filmů letošního festivalu v Karlových Varech (2013). Skvěle pojatá režie, která si získá srdce diváka a smrt Oscara se je díky tomu citový zážitek. Bohužel u nás velmi opomenutý film.

plakát

Sviňák (2013) 

Film nejvíce vystihuje jeho hlavní hrdina. Nechybí v něm příběhové zvraty, vynikající herecké výkony, poutavá kamera a především skotský přízvuk a také humor. Zajímavé je také postupné zvážnění a přechod z rozesmátého kina do okamžiku, kdy celé kino tají dech.

plakát

Simon Killer (2012) odpad!

Nejlepší je na tomto filmu asi hudba. Měl jsem možnost setkat se s jejím tvůrcem a on má stejný názor jako je mé hodnocení....