Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (22)

plakát

Vraždící buldozer (2009) 

Jak může někdo říct, že tenhle film je nuda?! Udělali jsme si filmovej večer, chlastali u toho piva a celých 104 minut jsme se smáli až jsme se popadali za břicho. Ten film je totiž tak špatnej a hloupej až je naprosto fantastickej. Nechybělo tam nic - nemístná hudba, příšerná (domácí) kamera, tragický výkony herců, úplně debilní efekty, záběry do nikam, duchaplný dialogy a perfektní hlášky. Některý scény jsme si dokonce museli pustit ještě jednou a vyhrála jednoznačně tahle: "Něco z toho vylezlo..." "Počkej, jak to myslíš?" Něco jakooooo hrnec, asi jakooo vodní meloun!" Všichni, kdo stáli u zrodu tohodle uměleckýho díla, museli být úplně zlitý a hlavně jim musel někdo něcoooo....udělat! (další super hláška:))

plakát

Strážci - Watchmen (2009) 

Uz mě to ke konci nudilo a některý scény zaváněli velkým klišé a trapností. Souhlasím s Pomovým komentářem.

plakát

Tajemný let (2005) 

Tenhle film si rozhozdně víc nezaslouží a všichni lidi co tomu dali víc se buď zbláznili nebo viděli něco jinýho. Jednu hvězdičku dávám protože to bylo jednu chvíli docela napínavý, všechny ostatní chvíle byly k smíchu, jeden nesmysl střídal druhej, aby pak tydle nesmysly byly ještě nesmyslněji vysvětleny...pokud vůbec vysvětleny byly. Hovadina!

plakát

Dům u jezera (2006) 

Ne, ten film má až moc nelogičností a chyb...musel jsem se u toho občas smát, jak mi to přišlo trapný. A to mám oba hlavní představitele docela rád.

plakát

Temný rytíř (2008) 

Film je to dobrej, ale rozhodně bych ho zas tak nepřeceňoval. Myslim, že první díl se s ním může směle rovnat (možná, že se mi líbil i o něco víc). Pár chyb by se tu určitě našlo a nakonec ani nejsou zase tak nepodstatné, takže musím dát "pouze" 4 hvězdičky. Hlavně mě trochu naštvala hned z kraje stupidní scéna ze soudní síně (Harvey Dent a jeho pravačka). A vůbec Harveyho poslední dvacetiminutovka mi moc neseděla a myslím že byla tak trochu odfláklá a vůbec tam nemusela bejt, popř. z toho mohl být nový díl. A navíc odjakživa se mi nelíbí, když se do filmu míchá víc než jeden hlavní záporák, trochu to odvádí pozornost od toho hlavního souboje. Takže kdybych to tak sesumíroval, tak první hodina a půl by pro mě byla na 5 hvězd, ale na konci se to zbytečně natahovalo (což je neblahej trend veškerých současných trháků), tak jsem to o jednu zkrouhnul. Jinak Heath Ledger byl správnej psychopat a zahrál to opravdu skvěle :)

plakát

Americký gangster (2007) 

Možná nejlepší gangsterský film co jsem zatím viděl. S těch novějších určitě, vzhledem k tomu že Skrytá identita mě neohromila a největší trháky jako je kmotr či mafiáni v mém žebříčku taky zaostávaj. Denzel Washington byl skvělej!

plakát

P.S. Miluji Tě (2007) 

Na tenhle film jsem šel hlavně kvůli svoji přítelkyni, ale sám jsem docela příznivcem romatických filmů, akorát u toho nejsem tak ubulenej. Mnozí tady už avizovali, že je to za prvé strašně přeslazený a za druhé s blbým koncem. Můžu souhlasit jen s jednou věcí. Kupodivu mi to totiž nepřišlo vůbec přeslazený, od začátku filmu jsem se dobře bavil, bylo to vtipný, nebylo to zdlouhavý, ani příliš sentimentální (vzhledem k tématu). Všichni herci navíc do svých rolí náramně pasovali (možná je to i tim, že jsou mi sympaticky). Bohužel u mě tenhle film spadnul díky tomu nesmyslnýmu, nereálnýmu a prostě blbýmu konci. Dost mě to naštvalo, protože ten film se mi fakt líbil :( No nechci kvůli jednomu momentu shodit film do průměru, takže dávám 4*.

plakát

Tom a Jerry (1940) (seriál) 

Po dlouhý době jsme se na to s kámošem koukali a byl jsem mile překvapen. V 21 letech jsem se nasmál do sytosti, možná i víc než za mlada.

plakát

Faunův labyrint (2006) 

Pro me to je tak 4,5 hvezdicky. Jedinym malym zklamanim pro me bylo to, ze pohadkova linie s faunem trochu ustupovala te realne linii o obcanske valce. Jinak atmosferu to melo skvelou a zpracovani se mi taky moc libilo.