Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (342)

plakát

Kámoši až na dno lahve (2013) 

Ten název mě nadchnul. Viděl sem příběh sebe a kámošů. Bohužel, možná bohudík mezi mou realitou a filmem je jediný pojítko - pivásko. Takže nakonec příběh o muži a ženě, kteří spolu pracují a kamarádí, který nepřináší nic nového.

plakát

Podfukáři (2013) 

Bomba konec, celý přidržený za vlasy, ale hezky vymyšleno i zahráno. Určitě se na to podívám ještě jednou, abych sledoval detaily chování policajta. Ale na první zhlídnutí solidní počin se skvělým koncem.

plakát

Princ z Persie: Písky času (2010) 

Pohodička od které se nedá odtrhnout. To je největší plus filmu - pořád se něco děje.Vadí mi ale princovi nadlidské skoky a manévry, který bych nedal ani v Assassins Creed.

plakát

Čert ví proč (2003) 

Palec nahoru za Pavla Lišku a Zuzku Navarovou. Jinak zbytečná, podprůměrná pohádka. Opět princezna co se vydává za selku, podpořená princem který se vydává za tuláka. Divnej konec, kde přechytračení čerta, které jsem očekávál půlku filmu trvá asi pikovteřinu a tak sem si ho ani neužil.

plakát

Kolonie (2013) 

Střílečka, akce, blbost.

plakát

Stážisti (2013) 

No, reklama na googl. Když si ho ale odmyslím, což teda pořádně nejde, protože tato značka se narvala však do každýho střihu aby se vychvalovala jak je moderní, spravedlivá a nevím co ještě, tak mě to bavilo. Oproti ACčkům, nebo pohovorům kterýma sem prošel já hodně rozdílný, ale klíďo bych tomu, že to v této firmě takle funguje věřil. Takže žádné fantasy v tom nevidím. Co si z toho odnýst? určitě fakt, že je potřeba na věci nahlížet z co nejširšího pohledu, a že za úspěchem stojí hlavně přizpůsobivost.

plakát

Vedlejší účinky (2013) 

Zas až tak mě to nechytlo. Mám rád ty filmy kde se přemejší kdo co a jak, ale tady to nějak nesedělo.

plakát

Gran Torino (2008) 

Druhé zhlédnutí. Stále pecka. Zbytečné dále hodnotit, nutno vidět.

plakát

Flashdance (1983) 

Ne úplně film pro mou věkovou kategorii, ale stejně ty songy..TY SONGY :). i po dějový stránce se to dá, takže pohodovka.