Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (267)

plakát

Ad Astra (2019) 

I kdyby to mělo poloviční stopáž, tak sem tam celej příběh filmu vejde dvakrát, jinými slovy - je to utahanější než poslední dva songy na vesnickym bálu ve 4 ráno. Pár dobrejch nápadů tam je, ale ani ty to bohužel nezachrání. 3* a to jen proto, protože mám rád tenhle žánr.

plakát

Americký gangster (2007) 

Pro mě jednoznačně film no.1 tohoto roku (nebo minulého, jak chcete) ;) Velmi uhlazené a precizní dílko, které se mi osobně velice páčilo a tak jsem s 5* rozhodně nemusel váhat. Mohu jednoznačně doporučit ;)

plakát

Anny (2020) 

Tklivý příběh velmi silné dámy, které toho v životě příliš nevyšlo a ona se s tím vyrovnává jak nejlépe dokáže. rozumná stopáž i "herecké" výkony. Po shlédnutí mi bylo paní trochu líto, 4*.

plakát

Ano, šéfová! (2018) (pořad) 

Já se sice považuju za Zdendovo velkýho fandu, nicméně ani tohle není úplně nejhorší. Paní "šéfová" je taková rozverně veselá tetka, ale na úrovni. Její syn působí trochu nedospěle, nicméně notno říci, že podle prvního dílu také velmi slušně a taknějak až naivně sympaticky. Zatím to nechám bez hodnocení, uvidíme co přijde.

plakát

Avengers (2012) 

Tak první půlhodinka byla víceméně zívačka, dokonce jsem přemýšlel o tom, jestli má cenu to dále sledovat. Jakmile se ale mr. Stark ukázal na scéně v plné síle, tak film výrazně ožil a dostal spád, který vydržel až do konce. Suma sumárum někde mezi 3 a 4*, ale jelikož jsem technicky založenej hračička, tak za 4*.

plakát

Azumi (2003) odpad!

Nene, marná snaha ale dobrý film "nemá" šikmé oči ;)

plakát

Babicovy dobroty (2008) (pořad) 

Je to jedna velká legranda, sonda do hlouby českých análů, aneb kterak lyžník ke gastronomii přišel.

plakát

Báječná léta (1988) (seriál) 

Dát něco jiného než 5 hvězdiček tomuhle seriálu by bylo asi jako dát spropitné WC-bábě na Brněnském hlavním nádraží - beze smyslu :O) Tenhle seriál mě naprosto uchvátil, má všechno to, co by člověk v dospívání, ale i po tom, měl vidět a to s notnou dávkou vtipu a kouzelné zábavy. Amerika v letech 60. viděna očima Kevina Arnolda, malého chlapce který dospívá ve své rodině, prožívá celý svůj život před očima diváků - první kroky, lásky, kamarádi, rodinné trable. Vše do sebe nádherně zapadá a tvoří jeden z mých nejoblébenějších seriálů na který se kdykoliv podívám znovu.

plakát

Banshee (2013) (seriál) 

To byla óda na můj vkus. Napětí, píchání, zvraty, píchání, akce, píchání - co může být lepšího? 5*

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Shlédnuto před malou chvilkou v Hong Kongu, v originálním změní s čínskými titulky. Zbývá už jen dodat, že to byla docela píčovina. 2*