Reklama

Reklama

Ano, šéfová!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2018, 6x55 min

Obsahy(1)

Nová dvojice v populárním pořadu začíná svoji misi! Jitka a Santo jako zkušení a úspěšní gastronomové budou zachraňovat nefungující restaurace. Sledujte každý týden zábavné i tragické příběhy z hospod, a jak se s nimi svérázná Jitka a její syn Santo poperou... Novinka s gastronomkou a podnikatelkou Jitkou Pagana a jejím synem Santem volně navazuje na pořad Ano, šéfe! Jitka dlouhá léta provozovala několik luxusních restaurací v Německu, ale před několika lety se i se synem vrátila do Česka. Každý z nich zde vede vlastní restauraci, v níž se snaží zúročit zkušenosti s italskou pohostinností a německou precizností. Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím i hospodám, ale budou moci také nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna. (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

honza7 odpad!

všechny recenze uživatele

Mno... začněme tedy hezky od začátku - už podle TV ukázek jsem tušil, že to bude hrůza - ženská vypadající jak Štiková (zcela nesympatická) a její synáček - všeználek. Přesto jsem se řídil heslem - nesuď knihu podle obalu. Opět jsem byl zrazen. Když vešel do restaurace Zdenda, vytkl jim miliardu věcí, vleze do kuchyně a jdou se hýbat věci. Toto duo z toho dělá rodinnou show o ničem. Neupírám, že vařit bude frajer umět na úrovni, ale opravdu jsme nuceni poslouchat 10 minut kydů o potencionálu lokality? Ani se nedivím, že majitel restaurace měl arogantnější hlas. Dyť on pro to dělal první - poslední a stejně mu to zdůrazní, a dělají z něj idiota, jako by o tom nevěděl, a že to údajně nedělá (mezi řádky). Být tim majitelem, tak se toho frajera zeptam, jestli je blbej, nebo navedenej. Za mě soudím, že obojí. Fakt mě ten díl nasral a usínal jsem u toho... Šanci tomu ještě dám, ale pochybuji, že se něco změní na mém hodnocení. Je takřka sebevražda dělat "pokračování" a doufat, že změna v týmu nebude divákům vadit. Už jen můžeme čekat, kdy se uplácá Primácká "Restaurant Justice league" z Babici, Boučka, Mareše, Ládi Hrušky a šéfovat by jim mohla Pawlovská. ()

Gulde 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle: Neskutečná tragédie. Dva herci (nic jiného než herci), kteří za každou cenu uboze kritizují naprosto vše. Téžce z toho čouhají předpřipravený konverzace, fakt směšné. To už to skutečně mohu jít dělat i já se svým neexistujícím gastrovzděláním. TV Prima má skvělou vlastnost vzít něco, co je dobré a totálně to vyždímat a vytvořit z toho odpad. Ani ten první díl jsem nedokoukal, stačilo mi prvních 5 minut a vypínal jsem. Po shlédnutí částí několika dalších dílů: Naštěstí se kvalita už zvedla, ale na Pohlreicha prostě charismatem a stylem vedení show nemají. ()

Reklama

kujon

všechny recenze uživatele

Já se sice považuju za Zdendovo velkýho fandu, nicméně ani tohle není úplně nejhorší. Paní "šéfová" je taková rozverně veselá tetka, ale na úrovni. Její syn působí trochu nedospěle, nicméně notno říci, že podle prvního dílu také velmi slušně a taknějak až naivně sympaticky. Zatím to nechám bez hodnocení, uvidíme co přijde. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Pohlreich skončil a basta, takže nemá moc smysl srovnávat, takže buď se někomu tento typ pořadu líbí nebo se mu po deseti letech okoukal ( nebo se mu nikdy nelíbil ) . Na zabití nudného večera se to dá, když si na šéfovské duo po chvilce člověk zvykne, ikdyž zrovna první díl byl hrozný a dost jim drhla souhra i vtip. Dvě hvězdy když nic nikde večer nedávají. ()

dan4815 odpad!

všechny recenze uživatele

Ten hoch není úplný kokot, co se týče samotného vaření, ale ta ženština je natolik afektovaná a nudná, že celý tento formát je opět o něco více nepotřebný. Pořadů o vaření je plno, před mnoha lety to byla veliká móda a nedivil bych se, kdyby se vařilo i u Krause, aby Prima splnila kvótu na vaření. O to více by se měla produkce snažit o nějakou výstřednost a Zdenek to uměl. Nechci to srovnávat s původní sérií se Zdenkem, ale Prima se o to snaží. Snaží se o navázání, ale přitom vybrala dva kokoty, kteří před kameru nepatří. Před deseti lety by to bylo asi lepší, ale dnes po takových pořadech s Gordonem, s Pohlreichem nebo Oliverem je vaření v podání této dvojky dost nudné. Jasně, nejde jenom o vaření, ale také o motivování restauratérů k lepším výsledkům, ale prezentují se natolik nudně, že by to měli dělat mimo kameru. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama