Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (440)

plakát

Tucet špinavců (1967) 

Zezačátku si možná budete připadat, že Tucet špinavců je jen další variace válečné akce ve stylu sedmé roty. Ono to tak zkraje i trochu vypadá. Hodně rychle vás ale z letargie probere odpálení podzemího bunkru plného žen, pomocí granátů a benzínu :)

plakát

Kouzelná chůva Nanny McPhee (2005) 

Originální? Nepředvídatelné? Plné dějových zvratů a vybroušených dialogů? Ani náhodou! Zábavné? To si pište!

plakát

Mstitelé (1998) 

JE to vlastně tragédie. Ani by to nebyl špatný film, nebýt toho nepodařeného pokusu o legrační film. Tedy on JE legrační, jen nevím jestli to je záměr :) ... Plýtvání drahocenným časem Seana Conneryho, který se na tu roli navíc vůbec nehodí.

plakát

Frankie a Johnny (1991) 

Asi jsem už omrzelý životem a romantické story na mě musejí mít grády... Nebýt hypnotického kukuče Al Pacina, hodnotím jako absolutní brak a to minimálně po příběhové stránce. Takhle je to na slabší 3*. Stejně to na mě celé působilo tak nějak křivě, nesmál jsem se.

plakát

Vetřelci dávnověku (2009) (seriál) 

Při čtení názvu dokumentu jsem čekal skandálnější hypotézy o ztracené historii ve stylu jitra kouzelníků. Místo toho snímek znovu opakuje už stokrát slyšené materiály zjeveních v Novém Mexiku... Takže neoslovilo.

plakát

Tintinova dobrodružství (2011) 

Já Tintina neměl nikdy rád. Prostě se mi nelíbil ten jeho kulatý kukuč :) Ale tohle má spád, ducha a Spielbergova režije je přece jen zárukou kvality. Prostě pohodový nedělní odpočinek. Běžte raději na 2D projekci.

plakát

Muži v naději (2011) 

Bohužel, je to opravdu docela zábava. Přesto, že je velice přízemní a sexistická a je mi skoro hamba přiznat, že jsem se bavil. Ovšem poučku, že každá nevěra je nejenže neškodná, ale také prospěšná si mohl autor nechat od cesty.

plakát

Hvězdná brána: Hluboký vesmír (2009) (seriál) 

Je to takový paskvil. Něco mezi LOST (který se mi nelíbil) a Galaktikou. Některé klasické objevovací díly jsou dobré, ale kde to tvůrci hnali na krev, už to začíná skřípat a nudí.

plakát

Arrietty ze světa půjčovníčků (2010) 

Rozhodně to není tak kulervoucí, jako některá díla pana Miyazakiho. Poctivá režie, zvláště pak hudba a animace se přesto i v tak jednoduchém příběhu odmění podívanou, kterou by neměl minout žádný fanda japonské animace. Každopádně moje úcta patří za hospodaření s časem. Po shlédnutí jsem pořád nechápal, kam se při tak zdánlivě primitivním příběhu podělo těch devadesát minut? Přitom jsem se ani vteřinu nenudil ... pořád bylo na co koukat.

plakát

Návštěvníci 2: V chodbách času (1998) 

Scénky z prvního dílu stály na hranici trapnosti a byly jaksi vtipné, tady už hranici trapnosti překračují a vtipné nejsou ani za mák, navíc se opakují. Děkuji, nechci.