Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Dokumentární

Recenze (179)

plakát

Knights of Badassdom (2013) 

Game of Bros., která by strašně chtěla expit k vysokejm levelům multižánrový rozmanitosti, ale nakonec je z ní upachtěnej raid, kde jsou všichni Leeroy Jenkins.

plakát

Klub poslední naděje (2013) 

"Ten první týden jsem byl tak vystrašenej, že to podělám a natočím propadák, protože Matthew s Jaredem mi dávali tolik a ty jejich postavy měly tak obrovskej rozměr, že jsem se je snažil dokonce klidnit a snímat v celcích nebo od pasu nahoru." - Jean-Marc Vallée

plakát

Velká nádhera (2013) 

"Natáčím filmy, na které bych se jako divák nejraději díval. Moc často se ale takové filmy už nerodí. Proto mám rád americké filmaře, bratry Coenovi a dva Andersony, Wese a Paula Thomase, kteří jsou také provázáni s realitou a mají tu neuvěřitelnou schopnost činit takové ve svých příbězích i očividně umělé věci." - Paolo Sorrentino

plakát

Ona (2013) 

'Ztraceno v překladu binárního kódu' ze světa, kde má Scarlett Johansson míry 3:8:6 a chlapi, co vypadají jako flaneloví boxeři z dob císaře pána, mají možnost randit s nejfajnovějšíma herečkama týhle generace. Pohodovej vývar z futorohipsteroviny (i s povinným ukulele), kterej osobitě a pravdivě útočí na všechny dvoukomorový procesory. Spike se nezapře a nezaprodá.

plakát

Jackass: Děda Mizera (2013) 

Klasická S. B. Cohenovina, akorát Knoxville a spol. za sebou nemají studium na Cambridge. Do dvojky Honey Boo Boo jako vnučku.

plakát

12 let v řetězech (2013) 

Má to rozhodně větší koule než Django, přeneseně samozřejmě, protože McQueen jede Greengrassovskou školu - nepateticky, syrově a s odstupem jednoho oceánu, kdy vám to uteče jako když prásknete bičem. Zimmer si jinak myslel, že když oseká orchestr na kvartet, tak nikdo nic nepozná, ale já si do Solomonova motivu stejně musel pořád drnkat tu Marrovu kytarovou melodii z Počátku.

plakát

Planetes (2003) (seriál) 

Anime Gravitace Alfonso Cuaróna z paralelní dimenze, kde se Sandra Bullock rozhodla neopustit žánr romantickejch komedií.

plakát

Nymfomanka, část I. (2013) 

Bude to epos srovnatelný s Hobitem, akorát tady bude podstatně víc pytlíků a „Šmakových zornic“. Každopádně 50 odstínů může jít fňukat do kouta, protože má v porovnání s Trierem, který na Rosenbergově škále skandálnosti jede s materiálem tak maximálně Rychlý prachy, o poznání menšího piňdoura. O pár chlupů lepší než Stud nebo Klip. Stojí za to jít na to do kina? Rozhodně stojí a i bez viagry, "porno s příběhem" totiž nikdy nebylo tak zábavné, nešťastné a plné Bacha. Definování filmového orgasmu ale až k pětihodinové verzi, coitus interruptus nepreferuju.

plakát

Riley Rewind (2013) 

Equals Tón Tón Tón. V deseti vteřinách to dokáže lítat od smrti ke gay vtipům a ve výsledku pak nefunguje skoro nic. A při tom to stačilo jen přetočit a rozhodnout se ze dvou možností - komedie X drama. Takhle je to 50 na 50 a já taky bohužel dávám jen 50.

plakát

Muse - koncert 2013 (2013) (koncert) 

Skoro krok zpátky. 4Káčkový kamery od Sony jsou velký jako Fiat 126, a tak jen jezdí sem a tam nebo natáčí lidi, jak si kupujou pivo. Bellamy by navíc chtěl bejt Antonioni, ale ty kapitalistický vsuvky vypadají jako když jede do Říma s láskou Woody Allen. Hudebně je to ale pořád jako Lamborghini - krásně nadesignovaný, občas se to nebojí přihodit nějakou ostrou hranu a má to tak silnej motor, že neustále přemýšlíte nad tím, jak to ti gladiátoři jen ve čtyřech dělají. Palec teda nahoru a dost už s italskýma referencema.