Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (8)

plakát

Postal (2007) odpad!

Velký omyl, tento film si nezaslouží ani žádnou pozornost. Nesmyslný a pitomý. cca 90 minut nudy, skvělý film u kterého lze usnout. Tento film ukazuje jak jsou americani s prominutim potapani.

plakát

Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008) 

Film mě velice překvapil. Tak mysteriozní film takového kalibru jsem ještě neviděl. Perfektní příběh, perfektní masky, perfektní Brad Pitt a perfektní: "už jsem ti říkal, jak do mě uhodil 7x blesk?" :-D. Zábava na celý večer a určitě odejdete od obrazovky spokojeni pokud máte rádi takový žanr filmu.

plakát

Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediů (1983) 

Geniální díl, nelze nic vytknout avšak jedna věc by se tu přeci jen našla. Po natočení 3 epizody se na konci objevuji 3 postavy: Yoda, Obi-Wan a Anakin.....proč tuto postavu ale předělali na mladého Anakina, kterého jsme viděli ve 3 epizodě? Nejde mi to trochu dohromady. Ale toto na kvalitě nic neubírá.

plakát

Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder (1980) 

Tato episoda mi přila trošku slabší a nudnější...takový mezník mezi 4 episodou a 6 episodou. Přesto je to vynikajicí film. Velice povedena bitva na Hothu s gigantickými roboty. Jen mě na tech starších episodách mrzí to, že Luke je Jedi během pár měsíců, kdežo ostatní (např. Anakin) byli až za hodně dlouhou dobu. A ještě jedna věc. Ve 3 episodě se začínala stavět hvězda smrti trvalo jim roky než to postavily. A v episodě se začala stavět znova a vysledek? 2 měsíce a bude už hotova. Nesmysl.

plakát

2012 (2009) 

Žádná nuda, skvělé efekty, příbeh neni zas tak dobrý ale má to hlavu patu. Nepochopil jsem jediné: Proč blbi američani zachranuji zadky sami sobe, ale toho, který na to vše přišel nechají zemřit?

plakát

Kmotr (1972) 

Film na který se nezapomíná, film, kterému nelze nic vytknout, film, který je právem číslo 1! Výborně zpracované a přesné podle kniřní předlohy. BRAVO Francisi Coppolo...podarilo se ti vytvořit legendu.