Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh začíná tím, že se obyčejný chlapík, který zoufale hledá práci, začne chovat jako násilník, když se dá dohromady s vůdcem kultu, strýčkem Davem. Jejich prvním skutkem je vloupání do zábavního parku, ale zjišťují, že totéž plánuje i Taliban. Nastává chaos a Postal Dude se teď musí postavit nejen teroristům, ale také významným politickým osobnostem. (Filmbox)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (258)

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Epicky parodizující sračka. Scéna s ustřelením režisérových kulí z mého pohledu patří mezi ty nejvtipnější momenty žánru, neboť krásně evokuje Bollův smysl pro zesměšnění i sebe sama a jeho názor na blockbustery Michael Bay, největšího egocentrika v akčních velkofilmech západní kinematografie. Kočka s pistolí v zadku budiž krásným odkazem na předlohu. ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Allo, menovala se Uwe Boll und já měla rád videohry. A taky ráda natáčela filmy, nejlépe videoherní adaption. Já jich už pár natočila, aber lidem moc nelibila, ja nechapala proč...podlě mě to jsou gut filmy. Ja teď zkusila natočit hochkontrovers adaptaciu hry Postal, kde hráč mohla chcát na lidi a zabíjela Araby a neviná lidi. A aby byla moje film taky hochkontrovers, já do filmu dala nackt penis, sex s grose tlusťoška, sehr "fuck", rozstřílela pár kinder, nějaký ten hakenkreuz, Bin Ladin tady velka kamarada zweifach W Bushe. Die Kritiker zase nadávala, ja nechapala, kde chyba, dyť ja dělala sranda z 11.září, ja točila velká satira! Und ja dělala sranda i ze sebe, to byla grose sranda. Die Kritiker nepochopila, aber já to příště zkusila znova...a znova...a znova! 30% ()

Reklama

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Hru Postal2 miluju, takže na film jsem byla docela dost zvědavá, na režiséra nehledíc. Před tímhle opusem jsem od Uweho viděla jen übersračku Bloodrayne, ale na předsudky jsem se tentokrát vykašlala a vyplatilo se - Postal je vtipný, dokonale nekorektní nářez, který téměř nepřetržitě baví (v rámci Uweho schopností a ještě daleko za ním). Trochu zamrzí nevelký počet odkazů na konkrétní události/hlášky/věci/zvuky ze hry, ale těch pár zas o to víc potěší (kočička!) a navíc, když si Zack Ward nasadí brejle, je to Postal Dude jak vyšitej (jen ten kabát chybí). Výborný je i cameo Vince Desiho "cos to kurva udělal s mojí hrou?!" a vůbec celá ta část v "Malém Německu" (dětičky šup pod kytičky!). Závěr je pak už dokonalost sama a já, popuzena tak nízkým celkovým hodnocením, zaokrouhlím o jednu hvězdu vejš - Uwe si to za tohle svý "nazigold" rozhodně zaslouží. ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Uwe Boll nám poriadne vymäkol. Z Postalu sa mohlo vyžmýkať viacej brutality, kontroverznosti a iných uchilných veci. Namiesto toho je tam fakt zbytočný a debilný príbeh a kopu mrtvých zasranov. Ale je pravda že Boll si tam robil úplne zo všetkého srandu- aj zo seba. Po hre som čakal večši zárez do bieleho. Škoda. ()

novoten odpad!

všechny recenze uživatele

Je fajn, že Boll pochopil, že když už musí Postal adaptovat, tak v silně satirickém duchu. Průšvih ale je, že se snaží zesměšnit všechno, točit krvavou akci a ještě pomrkávat na hráče. Zapomíná přitom, že to zvrácené kouzlo herní předlohy bylo ve volnosti. V rozhodování, zda si poklidně dojdu za zadaným úkolem nebo nasadím kočku na brokovnici a občasné podružné strefování se do Američanů jenom podpořilo atmosféru. Ale tady je právě tohle nenápadné pošťuchování dovedeno do extrému a tím pádem ztratí veškerou zábavnost, nemluvě o Bollově zdánlivě sympatickém, ale ve skutečnosti až trapně samolibém zviditelňování sama sebe. Jediným pořádným plusem je tak Sammy Bin Ládin a to je málo. Některé věci zkrátka pro film určeny nebyly. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (12)

  • Film stál iba 15 mil. dolárov. (Mihail123)
  • Po deseti letech první film, ke kterému si Uwe Boll napsal kompletně scénář. (Petr23)

Reklama

Reklama