Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (38)

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

Jako samostatné scifi by to byl pěkný film, jakožto pokračování jedné legendy to bylo velkým zklamáním.

plakát

Kruhy (2017) 

Jedna hvězda z nostalgie....další epic série završena ubohým (snad) posledním dílem.

plakát

Rogue One: Star Wars Story (2016) 

Jako běžné sci-fi vcelku fajn záležitost, pokud budu hodnotit v rámci Star Wars, tak podprůměrné.

plakát

Chlapectví (2014) 

11 let časosběrné práce udělalo své - i na mě to nechalo dojem jakou práci a piplačku si s tím tvůrci dali. Ovšem toť asi vše... Myšlenka dobrá, ale děj se poněkud vytrácí....film je víceméně o ničem. Vcelku mi zklamala i hlavní postava, mladší léta hrál znatelně lépe, než starší ročníky, což přisuzuji nejspíše tomu, že jako herec fungoval vždy pár týdnů v roce, jinak skoro nikde neúčinkuje.

plakát

Neúplatní (1987) 

Asi první film, kde mi Connery vůbec nesednul. Nejenom že dost často přehrával, ale ani se na tuto roli nehodil. Jinak Garcia a Costner výborný.

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

No co to jako bylo? Těžkotonážně se rozjíždějící film bez nějakého řádného uvedení do obrazu. Opominu důvody Batmana proč nesnáší Supermana, opominu motivaci záporáka proč dělá co dělá, prominu autorům přítomnost ženy s nadpřirozenými schopnosti která není nikde vysvětlená odkud se vzala, vcelku jsem zkousnul i divnou příšeru metající elektrické výboje, ale když už se film rozjede a přes všechny nedostatky mě vtáhne do děje, tak BUM! Zabijou Supermana....a všechny moje ideály z mládí jsou spláchnuty do záchoda....no sakra to se ale nedělá!

plakát

Špión (2015) 

Miluju komedie, kdy u některých hlodů prostě vyprsknu smíchy...což je přesně případ Špióna. Jinak vcelku průměr. Slabá 4.

plakát

Hany (2014) 

Hlavní hrdina vyloženě nepříjemný típek, což tedy na kontextu nijak neubírá. Až na jeden nepovedený záběr dealerovo otce nasedajícího na kolo, který nájezd kamery evidentně nevychytal výborně skoro bez střihu natočeno. Hvězda navíc za natáčení defacto u mě za barákem... :)

plakát

Vychovávat Hope (2010) (seriál) 

Pošahaný, ale sympatický...mám rád tip seriálu od kterého nic moc nečekáte a najednou prskáte smíchy. Nejlepší z postav je babča. První dvě série ****, třetí série má zcela jiný nádech - Sabrina se moc přizpůsobila celé rodince, babča už neni tolik praštěná.. **