Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor
  • Drama

Recenze (28)

plakát

Válka podle Tromy (1988) 

Nikdy jsem nezažil film, kde by se tak dlouho a vytrvale střílelo :D Neskonale vtipné - malá třešnička byl pěkně schovaný Wilhelm scream, tak schválně, kdo z vás ho najde?

plakát

Mankillers (1987) 

Naprosto strhující akce naplněná střelbou připomínající bouchání rukou o dveře a jednoho zvuku umírajícího - abych uvedl na pravou míru - jeden člověk nadaboval všechny smrtelné výkřiky mužských záporáků. Není to tak nápadné, ale hnidopich si toho při šedesátém smrtelném výkřiku všimne. Souboj v lese je střelba slepými náboji, takže trvá patřičně dlouho než se trefí do jedné z blondýnek atd. Mužští protivníci jsou vesměs velmi hloupí roboti bez pudu sebezáchovy :-) Musím vyzdvihnout zejména hlavního záporáka, který vydržel více střel než Boromir... Konec byl prostě nejlepší... Celkově je to velice úsměvné a místy až naprosto geniálně vtipné.

plakát

Knock Knock (2007) 

Opět naprosto nezapomenutelný snímek, který odstartovala dokonale hrající Suzie Lorraine (samozřejmě kdo jiný!!!). Scény jsou dostatečně krvavé a je se na co dívat!

plakát

Gladiátoři (2010) 

Naprostý guilty pleasure skvost! nakousnutí obsahu: Až směšně prsatá bojovnice, naolejovaný rom, defaultní efekty vypůjčené snad z Windows malování a mnohé další... + Suzie Lorraine hrající zlou princeznu je samozřejmě neodolatelná.

plakát

Bikini Girls on Ice (2009) 

Cokoliv se Suzi Lorraine je na 5* a to bez komentáře a zbytečných vytáček.. Komu se to nelíbí k němu přijdu domů se sekyrou..

plakát

Zombie: Ostrov smrti (2006) odpad!

Vynikající kousek, který by nikdo neměl přehlédnout. Prostě prvky které nadchnou: Odlupující se maska, dýchající mrtvola, naprosto neherečtí herci, nepříliš pěkné herečky (ze kterých jedna tak neuvěřitelně přehrává, až jsem se smál, že jsem se za břicho popadal), špatný příběh (?), plastové zlato, střela od brokovnice do pupku kapitána přes košili, která se hned v dalším záběru přeluxusně rychle zalátovala (ne u toho zombie, ale u té košile), a finálně dvě scény, které si prostě a jednoduše "vypůjčili" z Interwiev s upírem. Na film se prostě dívejte, pouze pokud jste úchylní na žánr naprosto debilních filmů. Mimochodem já si ho nemůžu vynachválit :-).

plakát

Rampage (2009) 

Z rampage jsem dost rozpačitý. Abych se přiznal viděl jsem už celou řadu Bollových filmů a musím uznat, že jsem se královsky bavil, ale tady žádný vtip není a boll se chytá jiného, než co je pro něj určeno a to je špatně. Spíše než akční film mi to připomínalo spíše záznam z nahrávky šíleného studenta z Ameriky střílejícího po vlastních spolužácích. Na tyhle filmy bych dával velký pozor. Psychologové se totiž pletou. Příliš zobecňují. Počítačové hry nezpůsobují agresi, ale realistické hry ano, čím více realistické, tím horší a s filmy je to stejně. Uwe radši se drž klasických gore efektů při trhání hlavy nějakým šíleným monstrem, a drž si prosímtě odstup od realističnosti.

plakát

Svůdné zombie (2008) 

Je vskutku pravda, že na tenhle kousek je třeba mít "speciální náladu", takže nedoporučuji se dívat, pokud chceme vidět něco "převratného". Strippers nabízí spoustu toho, co jsme opravdu (většina z nás) už viděli v mnoha obměnách, avšak nyní s poněkud jiným nadhledem. Zombie nadhledem. Abych to tak shrnul nabízí: Striptérky, zombie, rvačku dvou zombie-striptérek a vojandu, které při každé akci zombie strhne tílko... Konec ovšem měl proběhnout úplně jinak, trochu mě zklamal. Ve skrytu duše jsem totiž zombie striptérkám fandil...

plakát

Antikrist (2009) 

Anticrist mě velice překvapil až do takové míry, že jsem se hodně mračil a kroutil hlavou. Jistě, antikrist by něco podobného opravdu dělal, kdyby snad v čímsi těle byl, avšak některé scény si opravdu mohl režisér odpustit. Zaváněli totiž chtíčem po senzaci - proražením nějakou zvrhlou scénkou tak, aby inteligentní lidé řekli jaké je to umění a zvrhlíci se při tom udělali. (Mimochodem ta posedlá žena se také dělala pěknou chvilku...)

plakát

Jak se vede, sousede? (2010) (pořad) odpad!

Vždy když jde o nějaký trash, tak já musím být u toho. Už ukázka v reklamách čt to potvrzovala. Pavla Nového pro tento typ naprosto unikátního pořadu museli jistě dlouze vybírat, aby svými vtipnýmy hláškami zachraňoval co se dalo. REALITA JE VŠAK ÚPLNĚ JINÁ! Snad bych dal i jednu hvězdičku, kdyby vybrali nějakého jiného moderátora! Jistě po celou dobu trvání dílu jsem se smál, ale z jiného důvodu než bylo nejspíše původně zamýšleno. Bylo naprosto k popukání sledovat reakce "rozesmívačů", jak v zadních řadách, tak třeba hned za moderátorem. Jestli to tak půjde dál budou si muset vypůjčit nahraný smích z nějakého sitcomu...