Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (118)

plakát

Návrat Sherlocka Holmese (1986) (seriál) 

Od nynějška je Jeremy Brett můj pravý Sherlock Holmes- jsem jím úplně unešená! V Šesti napoleonech mě dostal svým výkonem vyloženě do kolen. V minulém roce mě strhnul nový Sherlock, ale po shlédnutí tohoto seriálu už mě jeho nové díly ani nelákají a v porovnání s Brettem mi přijde až lehce směšný, což mě trochu mrzí… Tady si člověk uvědomí, že není vůbec potřeba z Sherlocka Holmese dělat něco jiného než je, protože největší kouzlo a vtip je právě v původních příbězích.

plakát

Hatfieldovi a McCoyovi (2012) (seriál) 

Tady se nedá fandit ani jedné straně- je to tak strašně absurdní, že lidská tvrdohlavost, sobectví, blbost a hajzlovství, může dvě rodiny zahnat až tak daleko- naprosto příšerné. Stojí to ale rozhodně za to!

plakát

Hrob světlušek (1988) 

Naprostý souhlas s uživatelem Ani_Mike. Pravda je, že příběh je srdceryvný, s citovým vydíráním to ale nemá naprosto nic společného. Asi jediný film, kterému dávám pět hvězdiček, přesto už ho znovu vidět nechci. Bylo to na mě až moc silné kafe.

plakát

Taková moderní rodinka (2009) (seriál) 

Skvělá záležitost. Baví a zatím nepřestává bavit. Vtip servíruje nenásilně a zatím jsem nepostřehla jediné zakolísání kvality. Co díl, to nápad, co díl, to vtip. Uvidím jestli si s přibývajícím časem udrží svůj standard. Potěšilo by mě, kdyby ano, protože bych se tímto seriálem chtěla bavit ještě dlouho. Stoprocentně nejvtipnější postavou je táta Phil, který mi svým charakterem lehce připomíná Michaela z amerického Kanclu, ale jinak se to srovnávat nedá... vůbec ale nejde veškerou zásluhu přiznávat jen postavě Phila, protože každá rodina má něco- ať je to supercitlivý gay Cameron s duší umělce, jeho pragmatický protějšek Mitchell, dítě bez úsměvu Lily, na svůj věk přemoudřelý Manny, tvrdý Jay (u Eda O'Neilla dost nezvyk ;o)), krásná a temperamentní kolumbijka Gloria, taktéž krásná Claire v nemožnosti šlapající na paty svému muži, intelektuálka Alex se slabostí pro sarkastický humor, puberťačka Haley nebo přiblblý Luke, který jak tvrdí Claire a Phil "se jim jako jediný z dětí nepovedl"- každá postava zapadá jako přesný dílek do skládačky, která tvoří bezchybný celek. Modern Family je jednoduše super...

plakát

Dobrodruzi z vesmíru (1986) (seriál) 

Společně s Kačeřími příběhy patřil k seriálům, na kterých jsem si na základce ujížděla, když jsem byla nemocná. Oproti kačerům jsme ale zvládli nahrát jen jednu kazetu, která končila scénou, kde na nějaké planetě hlavní hrdinové padají do jakéhosi písečného víru... střih a šum :) Nedávno jsem si pro zajímavost zkusila Dobrodruhy zase pustit, ale nebylo to úplně ono, no jo, už mi není deset... jako malá jsem to ale milovala. Nostalgie vždycky vítězí :)

plakát

Limonádový Joe aneb Koňská opera (1964) 

Snad ani nemá cenu psát... klasika, u které vždycky žasnu, že tady vůbec něco takového vzniklo. Ať přemýšlím jak přemýšlím, lepší český film vážně neznám. Neskutečná zábava!!

plakát

Podraz (1973) 

Panečku, ten Newman měl ale charisma...to jen tak na okraj ;) Podraz je inteligentní film, který má glanc a určitě si vydobude své místečko i u budoucích generací, nebo v to alespoň doufám, kdyby ne, byla by to škoda. U mě má vyhřáté křeslo mezi nejoblíbenějšími a ráda s ním (opět) seznámím někoho z blízkých, kdo ještě neviděl. U Podrazu mám stoprocentní jistotu, že se nikdo nudit nebude.

plakát

12 opic (1995) 

Skvělá atmosféra, skvělý příběh, skvělé herecké výkony a skvělá podívaná... jednoduše- dokonalý film!

plakát

Kung-fu mela (2004) 

Je to vážně úlet, ale musím Kung-fu melu zařadit mezi mé nejoblíbenější. Film mě musí váááážně hodně bavit, abych si ho ještě někdy pustila znovu- nejsem zrovna typ, co omílá něco stále dokola. Tahle sranda si ale našla místo mezi filmy, které si znovu ráda pustím, když nemám nic nového nebo dosud neviděného a mám chuť se zasmát. Akční bojůvky normálně vážně nemusím, ale tenhle film mě dostal a to je vážně co říct.