Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Pohádka

Recenze (305)

plakát

Gallipoli (1981) 

To je tak nechutně, odporně, nehorázně smutný!

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Celou dobu jsem tak uchvácená a neskutečně se bavím, že mi až v půlce filmu dojde: "Vždyť je to Tarantino... Kde jsou ty potoky krve?!?!". No... A pak to přijde! PS: Trvalo mi to sice dlouho, ale pana DiCapria beru na milost. S tímto filmem se má alergie na něj minimálně výrazně zmenšila, spíše zmizela úplně.

plakát

Lovci duchů (2005) (seriál) 

Tak toto je má slabost. Pořád to samé dokola, neskutečně předvídatelné, někdy i docela pitomé, ale... Skoro u každého dílu se řežu smíchy nebo brečím. Stejné vtipy, ale neskutečně vždy pobaví. Navíc miluju special vánoční, valentýnské atd. díly. Prostě jsem nechopná kritizovat. I'm Lovin' It!

plakát

Bídníci (2012) 

Když ono to moc film není. Je to muzikál, který je prostě hozený na plátno... Což je přesně to, co jsem od toho čekala a v co jsem doufala!!! Naprostá bomba. Samozřejmě to není úplně mainstream zpracování, takže chápu, že nejde o film pro každého, ale pro fanouška muzikálů obecně a především Les Misérables, jde o velice příjemné tři hodinky. Pěvecké výkony jsou povětšinou velmi obstojné (drazí kritizující, pojďme se na to dívat tak, že se jedná o herce a ne o zpěváky, takže...), obsazení perfektní. Krásné byly detaily obličejů při sólových partech (ono taky co pořád s tou kamerou dělat při 5 minutové písni, že?), kde opravdu mohli herci ukázat co umí. Čekala jsem daleko méně, dostala jsem super muzikál, na který nemusím letět do Británie do divadla, ale mohu si ho pustit doma.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Myslím, že dlouhých komentářů, které rozebírají klady a zápory je tu dost. Proto jen stručně. Prostě miluji Středozem. Jsem vcelku ráda za téměř doslovnou adaptaci knihy, už jen z toho důvodu, že to znamená, že filmy budou dlouhé, ale pro mě rozhodně ne zdlouhavé. The Hobbit je pohádkovější než Pán Prstenů, a přesně tak to má být. K pomyslnému áchnutí sice něco chybělo, ale jinak velmi příjemný film, na který se určitě podívám vícekrát a netrpělivě budu vyhlížet další díly.

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012) 

Shrnula bych to do třech bodů: 1.) Taylor Lautner splnil smluvní podmínku, že se musí alespoň jednou za díl naprosto "epicky" svléknout 2.) Jediné, co se ve filmu stalo, se vlastně nestalo 3.) Belly nová schopnost je očividně tvorba music videa (viz. naprostý konec filmu). Nejsem žádný hater (což dokazuje, že jsem zhlédla celou sérii, i když spíše ze zvědavosti než ze záliby v materiálu), ale prostě... Tohle velmi ošklivě nevyšlo. Po New Moon nejhorší část. Nicméně některé momenty (zcela neúmyslně) velmi vtipné. Asi za to ta jedna hvězda, jinak nevím, proč bych ji dávala...

plakát

Méďa (2012) 

Na mě tam bylo trochu moc "hoven a prdelí", ale jinak doopravdy super film. Jen musím říct, že mi to vzalo naprosto veškeré iluze o nevinnosti plyšových hraček. Pokud jste ochotni se s touto skutečností smířit a hledáte trochu netradičního humoru, tento film je to pravé pro dlouhé zimní večery.

plakát

Hotel Transylvánie (2012) 

Není nic horšího, než když od filmu očekáváte daleko více než vám nakonec nabýdne. Neskutečně natěšená po traileru jsem bohužel zjistila, že tentokrát do něj tvůrci nacpali doopravdy všechny nejlepší scény. Ale i tak lepší průměr a pro děti zřejmě neskutečně zábavná jednohubka.

plakát

O princezně z Rimini (1999) (TV film) 

A pak že televizní pohádka nemůže být chytrá a zábavná.