Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (28)

plakát

La La Land (2016) 

Vizuálně krásná podíváná. A ta hra se světly, boží! Ale příběh teda nic moc. Jako čekala jsem víc.

plakát

Legenda o Tarzanovi (2016) 

Jedna hvězdička za herecké obsazené (Waltz a Jackson), jedna hvezdička za efekty (moc krásná zvířátka) a jedna hvězdička za ty Alexandrovo břišáky... Jinak celý film nic extra :(

plakát

Fantastická zvířata a kde je najít (2016) 

Pro mě velmi očekavaný film. Celých 5 let čekání na něco nového z tohoto světa a nezklamalo. Fanoušky už dojme prvných pár tónů hudby. I když první scéna byla taková lehce nic neříkající, byla pravděpodobně nezbytná. Každopádně jakmile se pak dostane k příběhu je to takové "staré známé a přesto nové". Bylo mi úplně jedno, že se to odehrává o 65 let dříve, já byla ve svém živlu. Každého fanouška jistě potěší náznaky z původní série ať už jsou to jména či kouzla. Každopádně, co se mi líbí o něco více než HP je fakt, že se film odehrává mezi dospělými kouzelníky, tudíž kouzla jsou více pokročilá a zajímavější (gratuluji týmu dělající speciální efekty). Za mě 5/5 protože to předčilo má nízká očekávání a už se nemůžu dočkat dvojky. P.S. Ta hudba je taky dost dobrá.

plakát

Doktor Strange (2016) 

Skvělý origin film. Jediné čeho lituju je, že jsem na to nešla do IMAXu, protože to by byl daleko větší zážitek. Volba Benedicta do hlavní role byla rozhodně skvělá. Ocenila jsem vtipy, vizuální efekty i střih byl skvělý. Překvapila mně ne obří epičnost hudby, ale to je jen osobní postřeh. Scéna uprostřed titulků mě děsně potěšila a ta na konci je taky důležitá :)

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Obsazení se mi nezdálo už od začátku, ale těch 2,5 hodiny v kině bylo opravdu celkem k ničemu. 3 hvězdičky za dobrý efekty, fajn hudbu a sexy Wonderwoman. SPOILER!! Tak že uvidim tlustého Batmana, to mě dostalo. Lex Luthor, co se choval jako Joker?? A Superman si chvilku zahrál na mrtvolku... Tomu jsem fakt ani na chvíli tu smrt nevěřila. Jo a taky jsem teda čekala, že Aquaman tam bude o něco déle než asi tak 10 sekund....

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

Jasně, je to sci-fi, ale bylo to skvělý. Efekty se naprosto odlišovaly od reality, ale když to shlédnete v kině, oceníte jejich propracovaní. Herecké obsazení bylo též moc dobré (Kurt Russel!). Osobně jsem již dlouho neviděla takhle povedené zakončení série.

plakát

Popelka (2015) 

Musím říct, že velmi obdivuji kostymérku tohoto filmu, protože tohle bylo úchvatné! Klasická Popelka v novém odění mě nadchla!

plakát

Zmizelá (2014) 

Když chci kvalitní thriller, beru Finchera. Musím říct, že nezklamal. Perfektní film, děsivá atmosféra. Super obsazení... A teď si jdu sehnat knihu.

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Parodie na parodie. Ale je to bomba. Líbí se mi propojení s Avengers/Thor 2 a těším se jak příběh pokročí dál.

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Pomineme-li změny, co Jackson napáchal, bylo to vlastně super. Vizuálně jsem si film moc užila, bitva byla perfektní... Myslím si, že odsuzovat film na základě toho jak moc miluje člověk knihu, opravdu nelze. Bylo vidět, že si tvůrci vyhráli. Co se mi moc líbilo, byly závěrečné titulky, které byly dělány ve stejném stylu jako k Návratu krále.