Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (10)

plakát

Muži v naději (2011) 

Tenhle filmek by se dal hodnotit z dvou pohledů a to z ženského a mužského. Začněme tím prvním......tedy ženským okem, skoro celý film se motá kolem sukýnek, nevěr a tak.....takže pro holky si myslim (i pár kamarádek říkalo) to zas takový zážitek nebude.....prostě nic moc. No a z druhého pohledu, jakýmu chlapoj by se to nelíbilo :) šatičky, kozičky k tomu pár výborných hlášek. Já jsem se teda smál skoro pořád až asi na 3 podle mě zbytečný scény.....ale nikdo není dokonalej :).....Takže za holky 2-3 hvězdy a za pány tvorstva jasně 4 :) děkuji!!!

plakát

Cizinec (2010) 

Nuda nuda nuda......pořád sem čekal, že se to rozjede, že se něco stane a začne mě to bavit jako už hodně filmů, ale nic. Pořád samý dlouhý rozhovory, akce nikde nebo jen poskromnu. Ani ta Angelina se mi nelíbí tak už nevim co bych na tom filmu měl vidět. Takže jestli chcete něco u čeho se usne jako u nedělních poobědových politických rozprav pustě si tohle ,,veledílo''.

plakát

Monstrum (2008) 

První film, který jsem viděl natočený kamerou jednoho z herců a hned mě to zaujalo. Ve filmu mě úplně pohltila atmosféra a celý film sem byl zařezaný do sedačky jak to dopadne. Výborné herecké výkony, v málo filmech jsem hercům takhle věřil. Jedno z těch lepších SCI-FI tečka.

plakát

Sejmi je všechny (2007) 

V popisku je napsáno Akční / thriller / krimi.......dodal bych tam ještě komedie. A že pořádná.Někde sem se dočet, že to je film s nejvíce zabitými záporňáky. Ještě by tam mohli naspat, že to celé s miminem v ruce. Víte, že se dá platit za náboje stravenkami, nebo pomocí provázku a kamer kosit nepřítele jak pole kosou?........K tomu ještě milion hlášek a hlavně jíst zdravou mrkev :) Jen od toho nechtějte nějaké smysluplné rozjímání o životě :)

plakát

Čistá práce (2008) 

Parádní film, kde se pár menších zlodějíčků chystá na trochu větší akci. V tom se samozřejmě vyskytne pár zádrhelů. Výborná atmosféra,kde jste napjatý až do konce jak to dopadne, výborní herci (můj oblíbený Jason Statham). Jestli nechcete na večer jen nějakou řežbu ale kvalitní podívanou, tak se na to podívejte.

plakát

Zelený sršeň (2011) 

Můj první film který jsem viděl ve formátu 3D a hned zklamání. 3D efektů pomálu, nebo sem si jich nevšimnul, snad jen ta vosa v závěrečných titulcích se mi líbila. Ani film nebyl nějak úchvatný, Seth Rogen mi přišel takový bez štávy a ultrarychlý Jay Chou mne taky moc nenaplnil. Ve filmu bylo na můj vkus dost klidných (rozuměj nudných) scén a celkově sem se v kině nudil.

plakát

Nabít a zabít (2006) 

Výborný filmek na který jsem narazil náhodou při listování v csfd a že to hledání stálo za to. Zamotaný děj, plno zvratů, nečekaný konec, do toho trochu toho černýho humoru, to přesně mám ve filmech rád. K tomu Bruce Willis s vlasama už nevim co víc si přát :D

plakát

RocknRolla (2008) 

Jeden s mých nejoblíbenějších filmů. Guy Ritchie tady navazuje na svoje nejlepší filmy Podfu(c)k a Sbal prachy a vypadni. Přesně ten anglickej humor, kdy s klidnou tváří bez kousku úsměvu sází jeden herec za druhym hlášky u kterých já se v gauči válím smíchy. Můžu doporučit snad všem!!!....... Do you know who is the real rocknrolla?? 

plakát

Studený jak kámen (1991) 

Jednou mi kámoš dal cédo ať se podívám na film, že se mi bude líbit. Říkal sem si nějaká stará blbost, ale pak přišlo asi nejlepších 5 prvních minut ve filmový historii, kdy sem nevěděl jestli mám čučet s otevřenou pusou nebo se jen válet smíchy po zemi. Celej film byl dál napěchovanej hláškami, který v partě slyšim snad každej den. Takže shrnutí: klasický akční béčko plný výborných hlášek a……vyčistěte si to na čtyrce :D

plakát

Zkus mě rozesmát (2011) 

Na tento film jsem šel jako na jeden z mála nepřipravený, nic jsem si o něm nepřečetl, ani jsem nekoukal na žádné trailery. Když jsem zjistil, že v hlavní roli hraje Adam Sandler tak jsem se trošku bál, ne že bych ho neměl rád ale moc se mi jeho filmy nezamlouvaly. Ale tento film je světlá vyjímka snad každé jeho hlášce jsem se smál.Ať už to byl jeden z mnoha rozhovorů s Jennifer nebo jen plácání s dětmi nebo ten německý američan a jeho schnitzel při kterém vybouchlo celé kino. Prostě výborná romantická komedie, kde se to s romantikou moc nepřehání.