Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Dokumentární

Recenze (362)

plakát

Ad Astra (2019) odpad!

Nuda a jako sci-fi brak, moc kecani a astronautiky.

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Nudné svým způsobem akční bombastický trhák, opakuji nudné..... Jediným plusem je Matt Damon, který jako tajný agent opravdu vypadá..

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Jeden z nejhorších filmů na kterým jse byl v kině. Scénář byl naprosto dementní, nelogický. Spoiler:Parker hledá a pravdu o svých rodičích. Další zbytečná zápletka je genová vada rodny osbournových. Ve filmu je příliš hodně kecání a málo příběhu. Za to se ve filmu objevuje hodně zápletek, které ovšem do sebe nenavazují a v kině návštěvníka spíše traumatizují. Dalším problémem jsou herci, kteří se svým dvojníkem z komiksu ani trochu nepodobají. Norman Osborn nebo Harry osborn a další. Spokojený může pouze ten, kdo seriál Spiderman nezná. Dal jsem jednu hvězdičku pouze za Elektra a sestavení jeho psychologického profilu, který na plátně zapůsobil víc než 120 minut nudy.

plakát

Anakonda (1997) 

Děláte si srandu za takovéto nízké hodnocení? Tohle je klasika všech dobrodružných filmů a pro ty, kteří mají přírodu a dobrodružství. Expedice na Hausbotu v Amazonské džungli, krásná Jenipher Lopez a obrovská anakonda. Nemám slov...

plakát

Angelika (2013) odpad!

Vtip a špatnej

plakát

Arachnid (2001) 

Čistokrevný dobrodružny-horror na ostrově kde jsou obří pavouci, a jiné obří potvory. I když se jedná o průměrné béčko. Škoda, že není druhý díl.

plakát

Assassin’s Creed (2016) 

Pěknej podfuk. Až na pár scén ve středověku se zbytek filmu odehrával v budoucnosti. Já jsem od filmu očekával něco jiného. Navíc byli templáři zobrazeni jako barbaři a ne jako v býlím plášti. Další shit propletená minulost s assasinem a přitomností. Film se nepovedl a trailer nalákal fanoušky na zmatený děj ve středověku, tam se děj odehrával tak 20 minut. Za mě zklamání.

plakát

Atlantida: Síla legendy (1997) (TV film) 

Dokument prezentuje původ a počátek Atlantidy od Platona po filmový průmysl až Helenu Blavatskou. Už jste viděli dokument Legend of Atlantis?

plakát

Atlas mraků (2012) 

Ted vážně kdo to z vás to pochopil? Nejzajímavější příběh byl podle mě s Tomem Hanksem na Havaji. Tohle mohli pochopit jedině Ilumináti.

plakát

Ať vejde ten pravý (2008) 

nejhorší na celým filmu je že upír se do tohoto filmu moc nehodí. Je však záměrně psychologický a depresivní. Dalším problémem jsou mladí herci. Ať vejde ten pravý je všechno jenom ne horror o upírovovy. ten byl podle mě do scénáře napsán jen z nedostatku fantazie. Rozmezí 70-77% je podle mě dost přehnaný. Pokud hledáte horror o upírech doporučuji radši 30 dní dlouhá noc, který s filmu vytěžil víc. SPOILER::: trapný konec.