Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (455)

plakát

Hokejový zázrak (2004) 

Ze sportovního hlediska jde o výbornou práci, protože moc nesmyslů tam není. Vadí mi ale všudypřítomný americký patriotismus a chybějící překvapení ve scénáři.

plakát

Ona (2013) 

Podobné téma už bylo v lepším a zábavnějším kabátě v Black Mirror.

plakát

Konfident (2011) 

Ani Mádl to nezachránil.

plakát

Výměna (2008) 

Eastwood vsadil na dobré herce, ale scénář mohl být vybroušený lépe, což jsme už viděli třeba v Gran Torinu.

plakát

Kapitán Phillips (2013) 

Srovnání s Kapringen je nasnadě. Zatímco Dánové kladou důraz na psychický stav rukojmích, jejich vztah s únosci, dilema ředitele či trauma příbuzných, Greengrass vsadí na jistotu - obsadí nepřekonatelného Hankse a udělá to napínavé jako kšandy. A je to tak mnohem lepší.

plakát

12 let v řetězech (2013) 

Tarantino dokázal tohle téma podat ač s nadsázkou, avšak mnohem působivěji, takže si divák zapamatuje spíše osudy Djanga než Salomona koho?

plakát

Jágr Team (1996) (TV film) 

Ani ne tak hokejové záběry, nýbrž vzpomínka na čin, kdy se parta českých milionářů, která se mohla válet s děvkami v Karibiku, sešla, aby udělala radost těm, kteří neměli takové štěstí, v tom je hodnota tohoto dokumentu.

plakát

Špinavý trik (2013) 

Je zvláštní, že se tolik kvalitních herců nechalo zlákat na tak chabý scénář. V reálném světě by se mnou mafiáni těžko po dvou podrazech spolupracovali na třetím plánu, který tentokrát vyjde a oni z toho opravdu (čestné slovo) tentokrát budou mít peníze.