Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (131)

plakát

Americký outsider (2021) 

Miluju tyhle americké pohádky podle skutečné události (tohle je možné jenom v Americe). Hlavní hrdina je sympoš, super záběry ze hry, pro fanouška NFL povinnost.

plakát

Astronautova žena (1999) 

Nebyl to špatný film,ale něco tomu chybělo,jako divák jsem chtěl vědět víc. Ovšem nadchla mě Charlie Theron (mám pro ní slabost),ta ve filmu předvádí skvělý výkon. Kvůli ní bych dal i čtyři hvězdy.

plakát

Atlas mraků (2012) 

Film se mi hodně líbil,ale budu to muset omrknout ještě jednou.

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Vizuálně pěkné, zbytečně dlouhé. Není to můj šálek kávy, ale rozumím tomu, že se to lidem líbí. Jsem rád, že jsem to viděl, ale podruhé už nemusím.

plakát

A Walk in the Woods (2015) 

Moc pěkný film, skvěle jsem se bavil. Krásná příroda, k tomu hezká hudba a dva dědci, kteří mne bavili po celou dobu filmu. Redford s Noltem byli ve filmu každý jiný a přesto se vzájemně výborně doplňovali.

plakát

Barbar Ronal (2011) 

Tak tohle je nářez,bavil jsem se skvěle a některý hlášky byli fakt suprový,a závěrečná píseň taky nemá chybu. Líbilo se mi na tom všechno-od animace,postav,děje.... Opravdu povedený animák.

plakát

Bažina (2018) (seriál) 

Skvělá atmosféra, trochu složitější dějová linka.

plakát

Binec, který po tobě zůstává (2020) (seriál) 

Dobrá atmosféra, prolínání dějové linky. V druhé polovině se z toho stává telenovela. Poslední díl to zachrání. Něco mezi 3 a 4 hvězdama.

plakát

BlacKkKlansman (2018) 

Čekal jsem něco jiného, ale 4 hvězdy za příběh a mladého Washingtona. Based of true story :-)!