Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se při jedné ze Spencerových misí přeruší za podivných okolností na dvě minuty kontakt se základnou, ani jeden z nich netuší, že těch 120 sekund strachu zcela změní jejich pohled na svět, jejich budoucnost a i samotné životy. Johnny Depp a Charlize Theron vystupují jako odvážný kosmonaut NASA Spencer Armacost a jeho nádherná žena Jillian, která je učitelkou – zdánlivě perfektní pár. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Začíná to zajímavě, herecké obsazení skvostné - ale pak je z toho takový spíš nudný divnofilm, je to spíš horor, a psychologický thriller ve sci-fi prostředí, každopádně to má zajímavý konec, ale jinak se to vleče jak sopel a konec je v podstatě snadno odhadnutelný, ale já bych ho natočil přesně obráceně (možná se počítalo s dvojkou, nevím)...40% ()

Jinny 

všechny recenze uživatele

Johnny Depp v netypické roli a Charlize Theron, co má polovinu doby slzy v očích. Tři hvězdičky - za napínavost. "It's either the child of her enemy, the man that killed her husband, the man that raped her... in which case she will kill herself and the child. Or it's the child of her prince. The only thing she has left of him, a part of him still alive within her kept safe inside her, in which case... But how would she know until it was too late?" ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Je hanba, že u snímku s rozpočtem 75 mega zabije scénář se slušnym námětem jeho špatný zpracování - jak dramaturgický, tak režijní. Začátek dobrej, ale pak příchází asi na hodinu totální nuda (zbytečný dialogy, minimální napětí a spád). Díky bohu aspoň za pár sympatickejch momentů v závěrečný třetině (Johnny Depp s Charlize Theron konečně začali něco hrát, dojde i na napínavější scény) a znepokojující závěr. Dost jsem přemýšlel o třetí hvězdě za sympatickou závěrečnou část, ale za ten rozpočet, kdy mohly s přehledem vzniknout dva mnohem lepší snímky, si jí tenhle film fakt nezaslouží (komerční neúspěch plně "zaslouženej"), dvě silnější hvězdy. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

:D :D Je vtipné, podívat se na film, který jste zbožňovali ve 12ti letech, s odstupem desetiletí :D :D Super náměť, zvláštně zpracované :) Všechno zachraňuje pouze Charlize Theron, jejíž taneček s břichem a šlehačkou z lednice považuji ze nejlepší scénu filmu, plus k tomu ještě "bu" Johnnyho Deppa, nenápadně se objevujícím za lednicí :D ()

DaliGala 

všechny recenze uživatele

Miluju tadyty sci-fi, které nejsou sci-fi. Žádní obludní mimozemšťané, nereálná plavidla, roboti. Ne. Odehrává se to v nás, jen v naší hlavě. Dobrý nápad, dost jsem se bála pointy, ale myslím, že trošku překvapivý a otevřený konec, je k tomuto příběhu zároveň i nejlepším koncem (nechci tvrdit ale, že by byl nějak geniální). Napětí, bafání, smrt, tajemno- na mě to prostě funguje. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Herečka Clea DuVall (Nan) počas natáčania zakrývala svoje hnedé oči modrými kontaktnými šošovkami. (Msscastillo)
  • Snímek soutěžil na Mezinárodním filmovém festivalu v Katalánsku v kategorii nejlepší film. (Terva)

Reklama

Reklama