Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (1 997)

plakát

Star Trek: Nová generace - Série 7 (1993) (série) 

Jestliže v 5. a 6. sérii je znát nepatrný pokles kvality, tak v 7. sérii je ten pokles už velmi výrazný. Samé vidiny, přeludy, duchové, neznámí členové rodiny, pořád dokola, velmi nedomyšlená a odfláknutá logika. Tohle se bohužel přenese do následujícího Voyageru a i pozdějších sérii DS9. Nebýt dvojdílů Gambit a závěrečného finále, bylo by to snad i pod 50%.

plakát

Star Trek: Nová generace - Konec cesty (1994) (epizoda) 

Na začátku byl protivný Wlezley docela zábavný, ale ten výmysl, že je to superčlověk který zastaví čas, je fakt strašný. Indiáni s Cardassiany se ještě dali snést.

plakát

Star Trek - Absolutní počítač (1968) (epizoda) 

All I ask is a tall ship and a star to steer her by poprvé. Shattner bude něčemu podobnému přihlížet na Mayfloweru v Airplane II. A nebo už přihlížel?

plakát

Star Trek - Sláva Omegy (1968) (epizoda) 

Zas tak extra vlastenecké to není, tedy první 3/4, vždyť yenkeeové jsou vykreslení jako divoši, jejichž kápo neváhá sejmout Kirka zbaběle zezadu. Ten závěr je teda až moc, hlavně šaškování Kirka, ale je to myšlené spíše jako varování před válkou a "svobodu pro všechny"

plakát

Haló, haló! - Chlapci z rozvědky (1989) (epizoda) 

Ten začátek, jak si to von Strohm s Bertorellim užívá, dokud nezazvoní telefon, je dokonalý. A Yvette ve školní uniformě ...

plakát

Star Trek: Nová generace - Tvé vlastní já (1994) (epizoda) 

Zajímavá parafráze na Marie Currie, nicméně ten zázračný lék bez jakéhokoli vybavení byl (opět) přes čáru logiky. Sekundární příběh s Troi, jen aby tam nebyl pouze Data, byl jak pěst na oko.