Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Pohádka

Recenze (11)

plakát

Julieta (2016) 

50 % – Možná z toho důvodu, že jsem očekával příliš, jsem zažil zklamání z filmu mého oblíbeného tvůrce.

plakát

Upír Nosferatu (1922) 

Upřímně, čekal jsem od tohoto filmu mnohem více, než se mi nakonec dostalo. Těžko budu v době digitálních efektů hodnotit tento snímek. Práh strachu u děsivých scén se postupně zvyšuje, a tak je opravdu velmi obtížné, vžít se do lidí, kteří do roku 1922 takovýto horror neviděli. Proto si myslím, že bychom těmto filmům neměli dávat tak dobré hodnocení pouze z toho důvodu, že jsou staré.

plakát

Klub sráčů (2000) 

Nechápu komentáře některých uživatelů, ve kterých je uvedeno, jak je film hrozný a nechutný. Já ale tvrdím, že svůj žánr splnil dobře. Děj má hlavu a patu (narozdíl od mnoha filmů, které zde na ČSFD mají mnohem lepší hodnocení) a některé scény mi připadají docela vtipné. Jen to chce trochu toho nadhledu. Spíš mi přijdou nechutné takové ty pseudoumělecké filmy, ve kterých nikdo neví co, kde, kdy a hlavně proč. Tento příběh je jednodušší a je vhodný pro skupinku lidí, ve které jednotlivý členové NENOSÍ s sebou brýle s tlustými obroučkami (ačkoliv nemají žádné dioptrie), klobouk, slovník cizích slov, deset vstupenek na divadla Davida Drábka, třicet knih (které pak čtou na veřejnosti) a také pro členy, kteří NEPOUŽÍVAJÍ následující slova: ZAJÍMAVÝ, LASKOMINA, NICMÉNĚ a PROVINČNÍ.

plakát

Vymítač ďábla (1973) 

Opravdu jsem se hodně těšil, až tento film konečně uvidím. Četl jsem si komentáře na ČSFD, kde spousta lidí hodnotí tento film jako nejstrašidelnější horor, který kdy viděli. Popravdě jsem se nebál vůbec, a to jsem na něj koukal večer, když jsem byl ještě k tomu doma sám. Dávám čtyři hvězdičky za napínavou atmosféru, úžasný zvuk i make-up... Ale hororem bych to už dneska vážně nenazýval.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010) 

Nejdřív jsem si říkal, že to bude dobře, když film rozdělí na 2 části, protože bude moci být věrnější knížce. Jenže v této první části se toho zas tak moc neděje, takže nás to nejlepší snad bude čekat ve druhé polovině...

plakát

Dravci (1999) 

Když jsem to viděl v televizi, nevěděl jsem co to vůbec má být. Ale po chvilce sledování mě to úplně vsálo, v některých okamžicích jsem netušil, jestli se mám smát, brečet nebo se bát. Díky hudbě, která se k tomu tak nehodila, až tak, že jste si mysleli, že se skladatel zbláznil, ten děj působil snad ještě komičtěji. Po filmu jsem přemýšlel a byl jsem úplně mimo

plakát

Sissi a Yetti (2007) 

Vážně jsem se bavil od začátku až do konce. A určitě to stojí za podívanou. :-D

plakát

Hamlet (1990) 

Když jsem to viděl, tak jsem si říkal, jestli to vůbec je Mel Gibson....Protože to zahrál fakt dobře .

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Konečně nějaká reality show , ktera je vtipna a hlavně - snaží se něco zlepšit a ne rozhádat lidi ... Fakt BOMBA