Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (19)

plakát

Clarence (2013) (seriál) 

Tenhle seriál si zatím dost užívám. Clarence je optimistický, veselý i když jednoduchý prcek

plakát

Napoleon Dynamit (2004) 

Tento druh humoru není pro každého. Přestože jsem na začátku byla šokována absurditou jak vzezření postav, tak i jejich chování, netrvalo to dlouho a na celou atmosféru filmu jsem si zvykla. Jedinečný snímek mě pobavil a přestože příběh nebyl nijak složitý ani originální, jeho pojetí a zpracování bylo dokonalé. Taneční scéna je legendární.

plakát

Zápisky mladého doktora (2012) (seriál) 

Poměrně zábavné a postavy, i když stereotypní, se Vám zalíbí již po pilotu. Jsou to charaktery, které mi určitě během první sezóny přirostou k srdci.

plakát

Girls (2012) (seriál) 

WTF

plakát

Beznadějný trouba (2011) 

Na svůj žánr docela dobrý. Snažím se hodnotit podle toho, jak jsem se bavila a nepřemejšlet tolik nad cliché story.

plakát

Bude to nahlas! (2008) 

Představte si co by se stalo, kdyby jste do jedné místnosti zavřeli tři úžasné muzikanty. Legendu jako je kytarista Led Zeppelin, old-school maniaka jako je Jack White a inovátora ve ztělesnění umění U2. To všechno je navíc obalené v úžasné atmosféře, estetických záběrech a sestřizích ze starých videoklipů. Celý film cítíte to teplo a intimitu každé scény - žádný moderátor, nemluví nikdo jiný než oni hudebníci - a na konci se Vám oddálí záběr a máte možnost vidět, jak velký štáb byl zapotřebí při natáčení. A stejně Vám to ten pocit sblížení se s Vašim hrdinou nevezme.

plakát

Bobovy burgery (2011) (seriál) 

Nejprve mě styl animace a humoru nijak neuchvátil, po třetím díle už jsem si na postavy i podivnou rodinku zvykla a slušne se pobavila.

plakát

Casper a Wendy (1998) (TV film) 

Jako dítěti mi museli tuhle kazetu půjčovat každý týden.