Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (5)

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Velmi originální příběh, parádní herecké obsazení. Celkově velmi povedený sci-fi příběh, o kterém budu dlouho přemýšlet, přestože jsem původně od tohoto filmu mnoho neočekával. Velmi dobrý film, který vřele doporučuji.

plakát

Ctihodný občan (2009) 

Dle mého názoru skvěle vystupňované drama. I pár předvídatelných momentů jsem přehlédl a v celku jsem se skvěle bavil. Herecké obsazení bylo přijatelné. Gerard se mi v roli padoucha opravdu líbil. Téma zkaženosti systému se mi taky líbilo. Film celou svou délku držel své tempo a tak jsem si ho velmi užil.

plakát

Avengers (2012) 

Absolutní hollywoodská hitovka. Spojení komiksových hrdinů Marvelu bylo lepší, než jsem si představoval. Skvělé hlášky, dechberoucí triky a akce. V neposlední řadě také hvězdné obsazení. To je Avengers.

plakát

Sherlock Holmes (2009) 

Guy Ritchie si mě tímto dílem opravdu získal. Mám přečteno mnoho knih A. C. Doyla o slavném anglickém detektivovi a mám dojem, že Guy Ritchie perfektně pochopil a později přenesl do filmu genialitu Sherlocka Holmese. Výkony obou hlavních herců mě velice příjemně překvapily. Skvělou atmosféru tohoto filmu perfektně zvýrazňuje jako obvykle úchvatná hudba Hanse Zimmera.

plakát

Podfukáři (2004) (seriál) 

Jeden z nejpropracovanějších britských seriálů co znám. To, co je podle mě na tomto seriálu geniální, je spojení suchého anglického humoru se spádem každého dílu. Brilantní jsou též samotné do detailu propracované podfuky. Přibývající série a zároveň neklesající kvalita epizod (ba naopak) způsobila, že jsem si tento seriál z pera Tonyho Jordana zamiloval.