Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční
  • Thriller

Recenze (219)

plakát

Jack Strong (2014) 

Nektere sceny ale nebyly uplne heroicke, zejmena na spionazni spicku. Myslim tu scenu, jak se tam chtel kolegum dustojnikum mermomoci priznat, přestože ho nikdo nemucil dokonce ani nepodezrival.

plakát

Jako nikdy (2013) 

Film zpracovává těžké téma, ale dopadlo to dobře. Uvažoval jsem i i 4 *,ale trochu mne ve scénáři štvalo opakování scén, kdy někoho urazili a pak se mu omlouvali. A také tradičně konec, ten je nezvládnutý (zbytečná scéna navíc).

plakát

Jako pavouk (2001) 

Thriller plny klise a scen spatlanych z podobnych filmu, i kdyz ten konec mne prece jen prekvapil. Dokonce jsem uvazoval i o 3*, ale tech chyb a nemastnych hereckych vykonu je tam prece jen dost.

plakát

Ja milujem, ty miluješ (1980) 

Pokus o poetický film, mne to ale moc nechytlo, v půlce jsem to chtěl zabalit. Pak se to trochu rozjede, ale žádná sláva. Jsou tam asi nejošklivější ženský široko daleko, nicméně tragikomický hrdina se zoufale snaží nějakou sbalit. Není divu, že pořád chlastá, nebo občas rozmlátí či otevře nějaký ten balík (je zaměstnacem pošty, vykládá balíky z vlaku). Souhlasim s tom88.

plakát

Jana Eyrová (2011) 

Velmi dobré, ale český seriál mne nadchnul víc, měl víc prostoru k vytvoření vztahu mezi hlavními postavami. Je to maximálně romantické a zamilované, ale v tom dobrém smyslu. Herci jsou skvělý, atmosféra zvládnutá dobře, žádné extra efekty, ale všechno funguje. Protože jsem již příběh znal z české verze, trošičku jsme se nudil, ale zase to mělo ty pravé anglické reálie.

plakát

Jan Žižka (2022) 

Hrozna ptakovina, vyhodit pulmiliardy za takovou slataninu, to je na kriminal.  Zmateny pribeh postradajici smysl, spousta zbytečných postav a hlavne nasili a ukrutnosti bez účelu od začátku do konce. Nechapu, proc tomu dala Mirka 50%...

plakát

Já, robot (2004) 

Skoda te druhe poloviny, kdy se to zmenilo na bezduchou strilecku jednoznacne smerujici k happy-endu. Will ve finale likviduje roboty jako na bezicim pasu, az jsem se musel smat.

plakát

Jedeme na teambuilding (2023) 

Dobre jsem se pobavil, zadna nuda, blazniva komedie je obcas i trapna, ale tady prevazuje sranda. Nechápu to hrozny hodnoceni mistnich expertu. A brnensky tym byl absolutni bomba. A pak ze Brno neexistuje.

plakát

Jediný horizont (1963) (TV film) 

Podnikove drama v socialistickem podniku, hodne konverzacni, dost komplikovane. Mlady ambiciozni vedouci narazil na slozite vztahy v novem tymu a to mu zlomilo malem vaz. Nebo ne?