Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční
  • Thriller

Recenze (219)

plakát

Případ pro exorcistu (2015) (seriál) 

Opět se ČT podařila pěkná slátanina, až se někdy člověk nestačí divit. A nelogičností bylo také poměrně dost. Naštěstí to zachraňují Melíšková s Krobotem. Ten má tady výjimečně hodně ukecanou roli, ale občas mu to nesvědčí a není v těch výsleších úplně přirozený. Některé scény jsou povedené, ale jde jen o epizodní střípky, většinou o výslechy některých postaviček. Také je tu dost scén úplně zbytečných, vlastně většina prvních 2 dílů se nakonec ukáže být zavádějících. Ale občas se člověk zasměje.

plakát

Spectre (2015) 

Nadupaný akční thriller, u kterého ale víte, jak to dopadne. Úvodní scéna ale parádní.

plakát

Správnej dres (2015) (TV film) 

Normalne za 3*, ale protoze fandim Litvinovu a ten tam hraje zasadni roli, davam hvezdu navic. A taky to tocili v sezone, co jsme vyhrali titul.

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Začátek je naprostá šílenost. Časem si člověk zvykne a začne ho to i bavit. Jde to z akce do akce, až to člověka začne trochu nudit. Taky protože ví, že to dobře dopadne. Je tam spousta efektních vychytávek, to zase jako jo. Ale dost je jich zbytečných, ale nemá cenu nad tím přemýšlet. Uvažuji i o 4* za toho kytaristu, škoda, že nedal nějakej riff od AC/DC.

plakát

Jack Strong (2014) 

Nektere sceny ale nebyly uplne heroicke, zejmena na spionazni spicku. Myslim tu scenu, jak se tam chtel kolegum dustojnikum mermomoci priznat, přestože ho nikdo nemucil dokonce ani nepodezrival.

plakát

John Wick (2014) 

Jak jeden superzabiják na odpočinku vystřílí půlku americkýho velkoměsta, protože mu synek místního ruskýho mafiánskýho bosse zabije pejska. Často to bylo velmi pitomé a patetické, ale občas se objevila nějaká akční vychytávka, takže milovnící žánru jsou nadšeni. Keanu roli ale docela zvládl.

plakát

Tři bratři (2014) 

Tohle se vubec nepovedlo. Zpivat i normalni dialogy byla pekna blbost, nefungovalo to a spousta hercu zpivat moc neumela. Vyprava a digitalni triky nebyli spatne.

plakát

Bella Mia (2013) 

Chtelo by to vic zahustit scenar, vic dramatických scen. Treba tam dat nejaky najezd pracovniku hygienicke stanice nebo nejake urednicke obstrukce. Jeden pomateny myslivec je malo.