Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (15)

plakát

Všemocný (2011) 

Velké zklamání! Opět jsem se nechal unést slibně vyhlížející upoutávkou na tento thriller. Originální zápletka je to nejlepší co můžete čekat, zbytek je velmi odfláknutý. Vypadalo to slibně, leč nakonec se žádná revoluce nekoná.

plakát

S.W.A.T.: Pod palbou (2011) odpad!

Hrůza a děs, netáhne dějově, netáhne akčností, mizerné herecké výkony, zcela jistě jeden z největších (promiňte mě to sovo) průserů za poslední dobu - odpad!

plakát

TRON: Legacy 3D (2010) 

Vynikající, to prostě musíte vidět! Pro mne velké překvapení a tleskám s plnou palbou 5ti hvězd!

plakát

eXistenZ (1999) 

Velmi výživné a místy až nechutné zároveň. Při prvním shlédnutí jsem byl v průběhu filmu asi třikrát přesvědčen o tom co Cronenberg zamýšlí, ovšem třikrát jsem byl vyveden z omylu. Konečné překvapení mě ohromilo. Na podruhé už to taková jízda nebyla, ale i přesto se mi to líbilo. Zasloužené čtyři hvězdy.

plakát

Star Trek (2009) 

Hm... nejsem fanda Star Treku. Tohle jsem si dnes pustil úplně náhodou a ještě teď se tluču do hlavy, jak mě tohle mohlo proklouzávat mezi prstíky téměř tři roky! Absolutní bomba, nečekaně vtipné hlášky a hodně zajímavá zápletka s velkou špetkou těch logických vulkanických keců. Cestování v čase černou dírou a volný pád z vesmíru, bomba. Už se těším na Abramsův Super 8.

plakát

Primal (2010) 

Pánové a dámy, takhle jsem se dlouho nezasmál. Prvních patnáct minut klasika a už už jsem si říkal, že to bude dobrá pastva pro mé hororu chtivé oči. Ovšem to co přichází vzápětí je opravdu "průůůser" a to nejen pro hlavní hrdiny tohoto děsného bijáku. Největší lama Chad, který si nechá uhryznout prstíky od svojí starý, mě dostával celý film. Snad stačilo trochu více rozvést zápletku a rébus, bohužel se spíše tahaly lidské střeva po lese. Ten kdo mluví o průměrném horror-movie, tak buď koukal s dlaněmi na očích, nebo ještě horror neviděl. Ale jak se říká, proti gustu žádný dišputát a u filmů to platí obzvlášť. Dávám jednu hvězdičku za Mel, která vydržela dokud na konci nezavadila o ten kámen :-)

plakát

Tron (1982) 

Před shlédnutím Tron: Legacy si povídám, musím vidět jedničku. A tady je můj feedback: Dle mého docela velké dílo na 82 rok. I když tehdy počítačové architektuře rozuměla jen hrstka vyvolených, podařilo se děj a zápletku dostat na takovou úroveň, že to všem ostatním asi vůbec nevadilo. Velmi zdařilé 4*.

plakát

Hon na čarodějnice (2011) 

Cage je můj oblíbený herec, ale toho křižáka jsem mu nebaštil ani náhodou. Velmi průměrná pohádka s poměrně dobrou výpravou. Po slibném začátku děj upadl do šedého průměru a do konce filmu už se z něj nevyhrabal. Nejvíce mě dostal zcela nesmyslný boj Cageho s hlavním démonem, tak takhle prosím ne!!! Tohle už se jen tak nevidí ani v béčku. Poslední dobou jsem od Cageho nic dobrého neviděl a začínám mít obavy, zda ještě někdy uvidím. Snad se dočkáme.

plakát

Králova řeč (2010) 

Král kokta v podání Colina Firtha spolu s jeho dvorním (ne)lékařem logopedem Lionelem mě velmi příjemně překvapili svými hereckými výkony. Od tohoto snímku jsem čekal velmi konzervativní britské drama, načeš jsem byl mile překvapen jakým způsobem a na jakých detailech může být film postaven. Tohle mě opravdu vtáhlo, a to i přesto, že drama není můj šálek čaje. Dávám zasloužené 4 hvězdičky.

plakát

Klinika (2010) 

Velmi slabé, dávám za 2* a tu druhou dávám jen za vcelku zajímavý a originální konec. Scénář hrozně chaotický a nesmyslný. Dle mého by se z takového námětu dalo vycucat více, ale bohužel v tomhle případě se nic takového nekoná. Jeden z nejhorších hororů, který jsem v poslední době viděl.