Reklama

Reklama

Expert protiteroristické jednotky, špičkový důstojník losangeleské policie Paul Cutler (Gabriel Macht – Za nepřátelskou linií) je povolán do Detroitu, aby se tu ujal výcviku členů týmu S.W.A.T. a seznámil je s nejmodernějšími technikami záchrany rukojmích. Plánovaný průběh ale zásadně nar uší nepovedený zákrok u vyhroceného rodinného sporu, během kterého umírá rukojmí. Na scéně se objevuje posedlý vládní zabiják (Robert Patrick – Terminátor 2: Den zúčtování), který má za úkol Cutlera a ostatní členy týmu odstranit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (125)

Cocacolix odpad!

všechny recenze uživatele

Přestože jsem se na to koukal se záměrem pořádně se nasmát, tohle je až moc špatný. Nasmál jsem se sice dost, ale wtf momentů je tady až přespířiliš. Jedno pozitivum bych ale našel. Je to jeden z prvních filmů kde se vyskytuje mnou milovaná puška Bushmaster ACR (s kolimátorem obráceně a pouze s jedním zásobníkem, aby se dala dramaticky odhodit - lol ) ()

Henry Morgan 

všechny recenze uživatele

A co jste jako čekali? Vždyť t přesně odpovídalo kvalitě, kterou jsem očekával. Videostřihy, videoherci a videoakce. Naopak si myslím, že pojem videofilm zaručuje vrtkavou a mizivou kvalitu a o tomhle bych klidně řekl, že to bylo dobré. Možná trochu vykrádačka nebezpečný rychlosti, ale dobře maskovaná, takže nepůsobila ani směšně. Přišlo mi to prostě dobrý a nevidím důvod to nějak víc rozebírat. Hvězdu to u mě ztratilo za slabší konec (myšleno volba likvidace záporného hrdiny), ale těch 30 vteřin nijak zvlášť film nenaruší. A říkal jsem si celou dobu, že ten záporák nebyl tak špatný a vida....on je to můj oblíbený terminátor ()

Reklama

SallyZen 

všechny recenze uživatele

On to není dobře zpracovaný film, celkově po hereckých, scénaristických i režijních stránkách, ale koukatelný to je. Sice pánové obsadili do hlavní role nejvíce nesympatickýho týpka, co mohli, ale budiž. Lokenka tam není snad ani minutu, to taky posrali. A ten výcvik a konečné oddělávaní není zase tak špatně natočené. No ta režie vlastně docela jde. Ale jinak je to špatné no.. Menší SPOILER: .... Konec jsem tedy očekával víc depresivní, špatný, ale bohužel to dopadlo dobře. 55% ()

Quendi 

všechny recenze uživatele

Do půlky je to docela zajímavé a od půlky je to blbost. Každopádně je celkem komické sledovat SWAT tým, který první hodinu tráví pilováním svých super schopností a omíláním všemožných pouček, jak se v druhé části filmu neřídí ani jednou a nechává se masakrovat jako ty nejamatérštější ovce v ohradě :-D Jo a děj nedává smysl, jen tak mimochodem. Ne, že by mě to překvapilo. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

První "SWAT" (s druhým dílem nemá prakticky nic společného) byl akčňákem, který po dlouhé době přinesl staré dobré akční řemeslo zaměřující se převážně na realističtější vyznění akce. Druhý díl na to jde z jiné strany a za minimální rozpočet se snaží předvést neskutečně cool akční podívanou, která ukazuje, že práce u zásahové jednotky je tou nejlepší na celém světě. Bohužel je však režisér amatér, kterému nebylo svěřeno moc peněz (možná se vědělo proč) a s filmem si neví rady a neumí vést herce ani točit slušné akční scény. Veliká slabota. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Detroitu ve státě Michigan v USA. (noelcoward73)
  • Scenáristi Randy Walker, Michael Albanese a Ed Arneson kedysi slúžili vo SWAT tíme losagelského policajného zboru. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama