Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (945)

plakát

Hra na hraně (2013) 

Zajímavá internetovo pokerová gangsterka z Kostariky. Za mě hodina a půl zábavy, byť na Paramountu s reklamama. Čestný předseda svazu postižených obličejovou obrnou hraje fajn. Ani Justýnovi nemám problém uvěřit, že si Gemmu dal na závěr v tryskáči jako jednohubku. Solidní počin a zábava

plakát

Let Fénixe (2004) 

Solidní dobrodružství na nedělní odpoledne.. Hvězdami nabitý, ale furt tomu cosi chybí.

plakát

Třináct životů (2022) 

ECRA Rudice 2022. Zelená. Jessica van Ord. Riséčko. Perfektní 4 dny. Film těžce v topu - 2,5h uletí jak nic. Klobouk dolů před cave divingem. Snad jednou (free diving course).

plakát

S.W.A.T.: Pod palbou (2011) 

Není to úplně blbý! Nemůžu říct že by mě to nebavilo ale těžkou zápletku od toho nečekejte. Netflix o 90 min stopáži akce. Nic víc, nic míň. Popravdě to bylo docela fajn. Jednak vidět Harveyho Spectera jinde než v kanceláři a jednak opravdu vypnout a jen se bavit. A víte co? 4 ať nežeru

plakát

Andílek na nervy (2015) 

Kadeřábková šukézní, ale to je tak všechno. Klasický koncept města na vesnici v podobě mladé YouTuberky asi má svoje publikum jinde než právě na mé televizi. Navíc v českým podání.. Za mě ne a jsem rád, že jsem to neviděl celý.

plakát

Chraň nás od zlého (2014) 

Hodně solidně zpracovaný thriller (lekačka). Má to napětí, jaký to má mít, příběh, sympatickýho hrdinu a 2h utekly jak voda. Můžu směle doporučit a pokud někdo hledá trochu strachu s napětím, směle do toho. Tohle mezi Bčko hororama na Netflixu ční jasně z řady. Viz hodnocení tady.

plakát

Mrtvá nevěsta Tima Burtona (2005) 

3,5 je prostě 3,5. Nechápu kde se braly ty ovace. Snad jen v prvopočátcích animovanýho filmu.. Ok Tim Burton, jasně jeho nevěsta. Má to příběh a happy end. Ale Toť vše.. Jako vidět asi jo ale jásat nad tím vůbec. Asi jsem náročnější divák.

plakát

Útěk z Alcatrazu (1979) 

Zajímavé historické dílo s odkazy do zelené míle. Zub času zde nelze přehlédnout, jakož ani amatérské postupy bezpečnostních složek. Ti však nic nemění na faktu jediného historického útěku z Alcatrazu. To, co se povedlo Franku Morrisovi a bratrům Anglinovým, bude už navždy tajemstvím. A jako odkaz nám poslouží tento napínavý film.

plakát

Focus (2015) 

What did I just see? 😬 solidní okrádačka jakou jsem od dob Dannyho parťáků neviděl! Přesah snad jen v lovestory. Ale i tak Margot kus a Will taky dobrý. Netflix 5 z 5. To si pusť.