Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (974)

plakát

Star Trek: Do neznáma (2016) 

Ve třetím filmu v rámci "restartu" přichází na řadu prosté "řemeslo". Nenadchne, neurazí, prostě žádné revoluce nečekejte. Té akce na mě bylo upřímně řečeno až moc....

plakát

Ona (2013) 

Prazvláštní "sci-fi romance", a to doslova.. Vy co máte někoho doopravdy, tak že jej držíte za opravdovou ruku než usnete - tak se jej držte:) A vy ostatní prosím za žádnou cenu "nesouložte" s AI nahranou kdesi v cloudu ;)

plakát

Tohle je náš svět (2016) 

Moc pěkný film o tom, jak povrchní zabedněnci jsme "my všichni" a na druhou stranu taky i film o tom, že nic se nemá přehánět. Kdyby to bylo o 20 min. kratší, nezlobil bych se.

plakát

Správní chlapi (2016) 

Líbili se vám Starsky & Hutch? Bude se vám líbit i March a Healy...

plakát

Pat a Mat ve filmu (2016) 

V podstatě jen 6 dílů naplácnutých za sebe, jen pro opravdové fandy. Jinak je kulturní zážitek srovnatelný s papírovým DVD za 39Kč.

plakát

Díra u Hanušovic (2014) 

Kompletní ancábl Dejvického divadla + Krobot u režie není nutně zárukou kvality..

plakát

Steve Jobs (2015) 

Proč vlastně lidi tak milují sebestředné, egocentrické a chladné polomaniaky? Aneb pravá tvář Steva Jobse, já bych pod ním dělat nechtěl, peníze nepeníze, prestiž neprestiž. Po filmové stránce spíš nelíbilo.

plakát

Muž, který zachránil svět (2014) 

Fajn příběh, fajn pán, ale nemohu se zbavit dojmu že to natočili proto, že ho někomu bylo jakoby líto. A namatlat tam slavná jména je víceméně už podpásovka. Damon a De Niro se tam objevili docela zbytečně a na pár sekund.

plakát

Lída Baarová (2016) 

Kdyby to bylo v Němčině a netočil to Renč, nevypadalo by to celé jako televizní inscenace.. Námět je fajn.