Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Publicistický
  • Talk-show
  • Rodinný

Recenze (7)

plakát

Peče celá země (2020) (pořad) 

Musím říct, že po všech možných pořadech typu Prostřeno, nebo Master Chef jsem čekal daleko horší pořad i vzhledem k tomu, co všechno je schopná veřejnoprávní televize v sobotu večer vysílat (Zázraky přírody apod.). Je to taková sobotní odreagovačka - kdo čeká něco převratného, bude zklamaný, ale soutěžící jsou poměrně sympatičtí (narozdíl od jiných pořadů stejného formátu) a porotci a moderátoři jsou taky celkem v klidu. Na sobotní program hlavního vysílacího času dobré, což je jak známo za tři.

plakát

Prostřeno! (2010) (pořad) odpad!

Přehlídka podivných zjevů a vyložených ubožáků. Vše naservírováno do rádoby - zábavné kulinářské show.

plakát

Ptákoviny (1994) (pořad) odpad!

Když Nova začínala, zřejmě zkoušela, až kam daleko může zajít . Z toho vznikly různé hrůzné esence jako Rande apod. Martin Dejdar je dobrý herec, ale tohle si myslím, že bylo opravdu až moc. Dolních 10 milionů obyvatel se sice možná bavilo, ale úroveň humoru se mi zdá ubohá.

plakát

Tak neváhej a toč! (1995) (pořad) 

Tak do 7 let mi tenhle pořad přišel přijatelný. Ale dneska ho vnímám jako naprostou hovadinu. Pořád lepší než Petr Rychlý a Natočto nebo Dejdarovy Ptákoviny.

plakát

Dobří holubi se vracejí (1988) 

Drsné drama z prostředí protialkoholní léčebny. Je podáno velmi syrově, přesto a možná právě proto má svou velkou vnitřní hloubku. Výborné obsazení - zvláště nemilosrdný, despoticky tvrdý Rudolf Hrušinský. Rovněž kvalitní zobrazení vnitřního života hlavního hrdiny.

plakát

Sexmise (1983) 

K tomuto filmu jsem se dostal víceméně náhodou a to více pro mě byl příjemným překvapením. Na to, že se točil za totality, tak je velmi zábavný, vtipný a k pokoukání. Taky geniální nápad o vládnutí žen nad světem. Pokud bych měl možnost vidět znovu, možná, že by přibyla i poslední hvězdička.

plakát

Míň je víc (2015) (pořad) 

Na to, s jakou pompou to bylo prezentováno jsem po shlédnutí několika dílů spíše zklamaný. Ne všechny převzaté pořady musí být nutně dobré!!! To by si měla ČT uvědomit. A Smetana by se měl raději držet sportu, který mu jde rozhodně lépe než nějáké show.