Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (1 186)

plakát

Adamova jablka (2005) 

Vážení uživatelé CSFD, kteří tento film hodnotili přede mnou (5.6.2012), "díky" za zmařený a nudný večer, strávený u této podivně mdlé zvláštnosti, protože kvůli vašim kladným komentářům a vysokým hodnocením jsem tento snímek shlédl, načež byl notně zklamán. Nechápu zdejší vysoké hodnocení (opět). Jak mohl byť jen jediný člověk dát tomuhle plné, pětihvězdičkové hodnocení? Už jindy jsem poznal, že můj filmový vkus často nepatří k tomu většinovému, ale v některých případech - např. v tomto konkrétním, je rozdíl mezi mnou a většinou propastný. já rozhodně NEDOPORUČUJI!

plakát

Ad Astra (2019) 

Nudné, ospalé, nevyužitý a zpackaný potenciál námětu.

plakát

Agatha Christie's Poirot - Smrt na Nilu (2004) (epizoda) 

Tři a půl. David Suchet - v originálním znění s jeho francouzským přízvukem - je skvělý. Můj první televizní Poirot, který jsem si vyhledal a shlédl zejména kvůli mé oblíbenkyni Emily Blunt, se mi celkem líbil. Knihu jsem četl, když jsem byl malý, takže jsem si z děje nic nepamatoval, docela mě překvapila i výprava na to, že se jedná o TV projekt.

plakát

Agent (2019) (seriál) 

Podle mého gusta roztáhlé, často nudné, trochu zajímavé. Člověk musí žasnout nad absurdní blbostí a naivitou některých účastníků tohoto příběhu... Jak je možné, že ho nechytili dřív?

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Agent se ztrátou paměti, po kterém "všichni" kolem jdou. Dá se říci klasický základní nápad, teď záleží pouze na tom, jak se to rozvine dál. Záleží na hercích. Záleží na prostředí, ve kterém se děj bude odehrávat. Záleží na desítkách drobných nápadů, které příběh ještě doladí a vylepší. Záleží... na spoustě dalších věcí, jako je hudba, vyváženost akce, humoru a "rozjímavých" scén, správné délky a načasování silných momentů... záleží na tom, jestli se vše podaří vtěsnat do jednoho zábavného, strhujícího a fungujícího celku. To všechno, na čem záleží, tento film dá se říci že z naprosté většiny splňuje. Všechny části celku se povedly. Možná to mohlo být ještě lepší, některá místa mohla být více "využita", ale přesto - mě to pobavilo a nezklamalo. Herecké obsazení musím vyzdvihnout - typy hereců přesně sedly do daného sénáře. Když srovnám dva poslední počiny Douga Limana, tak se mi nechce ani věřit, že ten paskvil Pan a paní Smithovi a tento skvělý napínavý snímek natočila jedna osoba... Líbí se mi hudba, kde jsem zaslechl spoustu známých skladeb, které sem ovšem sedly. DOBRÝ FILM!

plakát

Ach, ty vraždy! (2010) (seriál) 

Viděl jsem druhý díl a ten byl solidní. TV jsem pustil ze zvědavosti a vydržel až do konce. Kvalitní herci, slušná zápletka. Nebylo to tuctové ani toporné či křečovité, jak hodně nové české produkce je, proto se na ni nedívám a brzy ji vždy vypínám. Ale tohle se mi celkem líbilo.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Pro mě jednoznačně geniální záležitost :-)

plakát

Akt (1997) (divadelní záznam) 

Tři a půl. Na Cimrmanovské poměry trochu slabší, ale místy stále skvělá zábava.