Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Hudební

Obsahy (45)

12-12-12

12-12-12 (2013) (koncert)

Jedná se o 157 minutový televizní záznam z benefičního koncertu na podporu obětí hurikánu "Sandy", který se konal 12.12.2012 v Madison Square Garden. 17.9.2013 byl tento koncert v USA vydán na DVD.

Zahráli :
Bruce Springsteen & The E Street Band - "Land of Hope And Dreams"
Bruce Springsteen & The E Street Band - "Wrecking Ball"
Roger Waters - "Another Brick In The Atlantic Wall Part I, II & III"
Roger Waters - "Us And Them"
Roger Waters - "Comfortably Numb" (featuring Eddie Vedder)
Bon Jovi - "It's My Life"
Bon Jovi - "Wanted Dead Or Alive"
Eric Clapton - "Got To Get Better In A Little While"
Eric Clapton - "Crossroads"
The Rolling Stones - "You Got Me Rocking"
The Rolling Stones - "Jumpin' Jack Flash"
Alicia Keys - "No One"
The Who - "Who Are You"
The Who - "Baba O'Riley"
The Who - "Love Reign O'er Me"
Billy Joel - "Miami 2017 (Seen The Lights Go Out On Broadway)"
Billy Joel "Movin' Out (Anthony's Song)"
Billy Joel "You May Be Right"
Chris Martin "Viva La Vida"
Chris Martin "Losing My Religion" (featuring Michael Stipe)
Chris Martin "Us Against The World"
Paul McCartney "Helter Skelter"
Alicia Keys "Empire State Of Mind (Part II)"

Dále vystoupili :
Billy Crystal Susan Sarandon
Kristen Stewart
Jon Stewart
Jimmy Fallon Stephen Colbert
Sean Combs and Olivia Wilde
Steve Buscemi
Jake Gyllenhall
Blake Lively
Leonardo DiCaprio, Quentin Tarantino,
Jamie Foxx and Christoph Waltz

38 svědků

38 svědků (2012)

Mladá žena je v noci na ulici sexuálně napadena a posléze i brutálně zavražděna. Stalo se uprostřed obydlené čtvrti. Nikdo však nic neviděl, nikdo nic neslyšel. Všichni buď spali, nebo prostě nic nevědí. Policie i novinářka zabývající se tímto ohavným skutkem čelí stejnému tichu. Velký smutek, fotografie oběti, spousta svíček a květin na improvizovaném pietním místě u okraje chodníku. To je vše. Lodivod Pierre Morvand je jedním z obyvatel okolí místa činu a je zároveň jediný, komu nedá svědomí spát.

Best of The Corrs - The Videos

Best of The Corrs - The Videos (2002)

Záznam na DVD obsahuje všechna videa skupiny natočená k datu vydání (rok 2002), z toho 18 skladeb je ve špičkovém zvukovém formátu LPCM a 6 skladeb se znovu opakuje, tentokráte v Dolby Digital 5.1 zvukovém formátu. Dále je na disku jako bonus také obrazová galerie, přiložen je i osmistránkový booklet (tištěný na kvalitním křídovém papíru) se zajímavými informacemi o všech zde se nacházejících videích, s ukázkami plakátů skupiny, vstupenek na koncerty a vyobrazením kompletu obalů všech dosavadních vydaných CD singlů The Corrs.

Come il vento

Come il vento (2013)

Armida Miserere (Valeria Golino), služebnice státu, ředitelka nejtěžších věznic v zemi: San Vittore, Pianosa, l'Ucciardone, Sulmona. Kdekoliv došlo k závažnému problému, tam ji poslali, aby ho vyřešila. V policejních maskáčích, se svými dvěma německými ovčáky, s cigaretou bez filtru - žena, která se bez bázně dívala přímo do očí mafie i teroristů. Říkali jí "la fimmina bestia" či "plukovník". Film sleduje posledních 15 let života této výjimečné ženy.

Dappi waifu - peau de mon épouse

Dappi waifu - peau de mon épouse (2005)

Před mnoha lety autor a zároveň interpret jednoho jediného skoro hitu prochází svým životem jako značně svérázná místní figura vzdorující téměř všemu, co ho obklopuje a co život a doba běžně přináší. Zpívá na ulici, ale bezdomovec není - „vždyť bydlím v bytě“.  Ve svém typickém barevném oblečení s neustálou chutí na sex - přitom s bolestivým pozadím a hlavně s takovou tou pro ženy lákavou živočišnou aurou - hodně jich není proti. Hajime Mizorogi, nedoceněný zpěvák, hudebník, který se snaží s pomocí oddaného druha restartovat svou kariéru. Člověk se svéráznými názory i chováním…

Deep Purple: In Concert With the London Symphony Orchestra

Deep Purple: In Concert With the London Symphony Orchestra (2000) (TV film)

Filmový záznam ze společného vystoupení v Albert Hall v Londýně, pořízený ve dnech 25. a 26. září 1999, obsahuje celkem třináct skladeb včetně Concerto for Group and Orchestra – Movement I-III. Diriguje Paul Mann.

Def Leppard - Historia / In the Round, In Your Face

Def Leppard - Historia / In the Round, In Your Face (2002)

Obsah tohoto titulu tvoří dva naprosto samostatné záznamy, prvním je Historia obsahující 18 videí natočených v letech 1988-2001, druhým je In The Round In Your Face, kde je 14 písní zaznamenaných na americkém turné v roce 1988. Dále disk obsahuje některé zajímavosti, videa, interview a diskografii.

Doro - Für immer

Doro - Für immer (2004)

Seznam skladeb:
DVD 1 - Koncert v německém Balve
1. Hellbound
2. Always Live To Win
3. True As Steel
4. 1 Rule The Ruins
5. Burning The Witches
6. Save My Soul
7. Hellraiser
8. Love Me In Black
9. Für Immer
10. Fall For Me Again
11. East Meets West
12. DRUMSOLO
13. Burn It Up
14. Fight
15. All We Are
16. Rock Before We Bleed
17. Earthshaker Rock
18. Undying
19. Constant Danger
20. Chained
21. Ich Will Alles
22. Metal Tango
DVD 2 – záznamy z vystoupení z různých zemí včetně Velké Británie, Španělska a Chorvatska a originální videa.

Eis frei

Eis frei (2008)

V extrémních případech má člověk schopnost přežít skrze sílu své představivosti... Zima 1940, noční bombardování Rotterdamu.
Eis frei je čistý a poetický příběh o mladé dívce Catharině, kterou hraje herečka Sylvia Hoeks, která se snaží uniknout tvrdé realitě války útěkem do vlastního světa fantazie. V tomto magickém a surrealistickém prostředí potom prožívá okamžik pravého štěstí a dokáže se postavit proti válce.

Elton John - Love Songs

Elton John - Love Songs (1995) (video kompilace)

Seznam skladeb:
01. Sacrifice
02. Candle In The Wind
03. I Guess That's Why They Call It The Blues
04. Don't Let The Sun Go Down On Me
05. Sorry Seems To Be The Hardest Word
06. Blues Eyes
07. Daniel
08. Nikita
09. Your Song
10. The One
11.Someone Saved My Life Tonight
12. True Love
13. Can You Feel The Love Tonight
14. Circle Of Life
15. Blessed
16. Please
17. Song For Guy
18. Believe

Eonni

Eonni (2019)

Mladá žena se po svém pobytu ve vězení vrací domů ke své mentálně postižené mladší sestře. Ta následně jednoho dne zmizí. Při svém pátrání po ní žena odkrývá hrůzné tajemství o sexuálním zneužívání a násilí, kterému byla bezmocná dívka po celou dobu vystavena. Není čas jednat v rukavičkách.

Freddie Mercury - The Video Collection

Freddie Mercury - The Video Collection (2000) (video kompilace)

Vzpomínka a pocta Freddie Mercurymu. S opravdovou láskou a uznáním, s upřímným obdivem a z přátelství byl vydán tento soubor všech jeho jedenácti sólo videí v excelentní kvalitě obrazu i zvuku. Disk je doplněn o interview režisérů jednotlivých videoklipů a přiložen je i nádherný dvanáctistránkový booklet na kvalitním křídovém kartonu s fotografiemi a doprovodným textem ke všem videím.

Girls Step

Girls Step (2015)

Pět povahově rozdílných dívek z druhého ročníku střední školy není zapojeno do žádné mimoškolní činnosti. Po důrazné domluvě své učitelky tedy dívky samy založí taneční klub. Od úplné neschopnosti a všeobecného posměchu vede jejich cesta pod reflektory na velkou scénu.

Jarukkja kiši

Jarukkja kiši (2015)

Natěšený Gosuke Makoto (kalhotky!!!) pln nadšení a očekávání přestupuje na novou školu. Hned po svém příchodu docela zaskočený tvrdě narazí. Vládnou zde totiž dívky a jejich nekompromisní pravidlo (žádná erekce!!!). Nepolepšitelný Gosuke se ovšem rovnou zakouká do předsedkyně školní rady, kterou je dívkami uctívaná a zbožňovaná Shizuka Misaki a je rozhodnut proti tomuto nesprávnému pravidlu bojovat. Zprvu velmi nepřátelské dívky vůbec netušily, jak budou pomoc chlapců ještě potřebovat…

Jean Michel Jarre : Aero

Jean Michel Jarre : Aero (2005)

75 minutový „Aero“ obrazový záznam v režii samotného J.-M. Jarre sledující po celou dobu pouze nádherné oči Anne Parillaud (francouzské filmové herečky – např. Nikita) reagující na 5,1 surround zvukové hudební pásmo, které ji obklopuje .. v době nahrání (2004) bylo hudebním mágem Jeanem Michelem použito to nejkvalitnější dostupné zařízení : zvuk je zaznamenán v dts 96khz/24bits .. obraz je použitím Thomson HD kamera LDK 6000 ve formátu high-definition 1080i …

Karat - Das Jubiläumskonzert [25 Jahre Karat]

Karat - Das Jubiläumskonzert [25 Jahre Karat] (2005) (koncert)

Záznam koncertu k 25. výročí založení německé rockové skupiny KARAT pořádaného 9. 9. 2000 v Berlíně. Jako speciální host zde vystoupil velký příznivec zpoza bývalé železné opony, známý zpěvák, skladatel a rockový kytarista Peter Maffay.

Seznam skladeb:

01. Schwanenkönig
02. Gewitterregen
03. Hab den Mond mit der Hand berührt
04. Ich liebe jede Stunde
05. Abendstimmung
06. Der Ozean
07. Die Glocke 2000
08. Mich zwingt keiner (duet Peter Maffay a Herbert Dreilich)
09. Blumen aus Eis
10. König der Welt
11. Magisches Licht
12. Der Blaue Planet
13. Vorstellung der Band
14. Über Sieben Brücken musst Du gehn (duet Peter Maffay a Herbert Dreilich)

Linhas de Wellington

Linhas de Wellington (2012)

27. září 1810 byla francouzská vojska pod velením maršála Massena poražena u Serra do Bucaco anglo-portugalskou armádou generála Wellingtona. I přes toto vítězství byli Portugalci a Britové následně nuceni ustoupit před početně silnějším nepřítelem. Potřebovali ho nalákat do Torres Vedras, kde Wellington nechal postavit opevněné, těžko překonatelné linie. Současně byl vydán příkaz k evakuaci rozsáhlého území mezi bitevním polem a Torres Vedras, kdy součástí plánu bylo spálení úrody a odvezení či zničení veškerých zásob, aby se tím zabránilo Francouzům získat nějaké potraviny. Toto je dobrodružství mnoha postav ze všech společenských vrstev - vojáků a civilistů, mužů, žen a dětí, mladých i starých.

Live at Knebworth

Live at Knebworth (1990)

Na nedalekém bývalém vojenském letišti, se od roku 1974 pravidelně pořádá oblíbený hudební festival s každoroční návštěvností přes 120 000 fanoušků Poslední červnový víkend roku 1990 se zde odehrál největší britský rockový koncert všech dob. Sešla se zde naprostá elita domácí hudební scény : Tears For Fears, Cliff Richards & The Shadows, Phil Collins & The Serious Band, Paul McCartney, Status Quo, Eric Clapton, Dire Straits, Elton John, Robert Plant a jeho speciální host Jimmy Page, Genesis, Pink Floyd.
Nezklamali Status Quo, kteří předvedli, proč jsou doma pořád tak oblíbeni, nadchl nejdříve celkem nezáživný Eric Clapton, když odmítl po svém vystoupení odejít, lehce ožil a připojil se k Marku Knopflerovi a jeho Dire Straits. Dav byl v naprostém transu, když po dvou skladbách Roberta Planta a jeho doprovodu přikráčel na podium jeho bývalý kolega z Led Zeppelin, jeden z nejlepších rokových kytaristů všech dob, Jimmy Page a klasicky to po svém rozjel, závěr obstarali famózní Pink Floyd, kteří se tou dobou pomalu začínali připravovat na své budoucí veleúspěšné světové turné.

Live at the El Mocambo: Stevie Ray Vaughan and Double Trouble

Live at the El Mocambo: Stevie Ray Vaughan and Double Trouble (1991)

Seznam skladeb:
01. Testify
02. So Excited
03. Voodoo Chile (Slight Return)
04. Pride And Joy
05. Tell Me
06. Mary Had A Little Lamb
07. Texas Flood
08. Love Struck Baby
09. Hug You Squeeze You
10. Third Stone From The Sun
11. Lenny
12. Wham!

Live at the Rainbow

Live at the Rainbow (1975) (koncert)

1974 byl pro Queen rok nabitý velkým nasazením. Měli své první dva velké hity "Seven Seas Of Rhye" a "Killer Queen," vydali dvě nová alba : "Queen II" a "Sheer Heart Attack". Absolvovali velké úspěšné turné po celé Velké Británii, Americe a Evropě. Ve Velké Británii odehráli tři vyprodaná show v legendárním Rainbow Theatre in London's Finsbury Park, jedno v březnu k albu "Queen II" a jeho následnému turné a dvě potom v listopadu po vydání alba "Sheer Heart Attack". Dnes, při 40. výročí těchto přehlídek, mohou fanoušci konečně vychutnat „Queen Live At Rainbow 74" na blu-ray – vše je láskyplně restaurováno, re-editováno, včetně doplnění mnoha dříve neviděných záběrů. Hlavní záznam je z listopadu, jako bonus jsou potom přiloženy jediné dochované záběry z vystoupení z března. Queen oslňují své publikum s nezapomenutelnou živelností a umem, ukazují svou hudební dovednost a vekou sebedůvěru. Ostatně tak, jak to bylo u nich vždy, nejen tenkrát v době jejich mládí.

Reklama