Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (12)

plakát

Like House (2021) (pořad) odpad!

Sledovat tohle, je stejně smysluplné jako si koupit dálniční známku na Dacii

plakát

Bitva u Midway (2019) 

občas jsem při sledování filmu zapomínat jaký rok se píše a to ne z důvodu děje, ale při počítačových efektech jsem netušil, který rok se píše, protože ty snad dělali učni 1 stupně filmové školy. Srovnatelnou animaci, která se dá v dnešní době omluvit, má snad jen Cesta do pravěku ..... ale ne film z roku 2019.

plakát

Vlastníci (2019) 

2/3 filmu skvělá tragikomedie ... bohužel alespoň za mě se poslední třetina zvrhla v nepochopitelné něco, co ani neumím pojmenovat. Např. scéna s rodící/nerodící japonkou, mi v hlavě zůstane nadlouho a nevím, zda někdy tuto scénu pochopím. Nápad za milión, obsazení excelentní, vyůstění bohužel tristní

plakát

Tři bratři (2014) 

Velké zklamání, zrovna od autora který má tak veliký potenciál na psaní. Pro mne největší omyl, který jsem od něj viděl. Písničky tklivé, ale převážnou část melodií jsme již mohly slyšet v Lotrando a Zubejda nebo v jeho spolupráci s Uhlířem.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Všichni kteří četli knihu Hobit, budou asi zklamáni. Upravit a promíchat už tak geniální děj knihy a přidat do něj scény, které v knize nebyly, mě hodně vadí. (hnědý čaroděj, druhý král skřetů ....) V celku se už teď, děsím dalšího dílu. Nemluvě o filmových tricích. Nedokáži si vysvětlit, jak měkdo může zpackat, takovýto film, tak podprůměrnými triky. I Vesmírná odisea a Hvězdné války, měli lépe provedené filmové triky nežli Hobit za tolik peněz.

plakát

Diktátor (2012) 

Po, alespoň pro mě propadáku Borativi, jsem měl zprvu strach, jít na další Ali-G-ho komedii, ale hned po úvodním věnování, které bylo věnováno památce Kim-Čong-ilovi, jsem se se nepřestal smát až do konce filmu. Je asi pravdou, že přemíra gagů a komických prupovídek vyvážuje duchaplnost tohoto filmu. Ale, to by nebyl Sacha Baron Cohen, kdyby si v jednom filmu neutahoval z USA, Muslimů i Izraele.

plakát

Johnny English se vrací (2011) 

Pokud se rozhodnete jít do kina na Johnnyho Englishe, doporučuji koupit o dvě vstupenky navíc. Aby se vám nestalo, že když se váš soused bude smíchy plácat do nohou, sem tam plácne i vás. Ikdyž dopředu víte co bude následovat, i tak se neubráníte spontálnímu smíchu. Ještě teď když slyším vysavač, dostávám destruktivní choutky.

plakát

Pupendo (2003) 

Myslím si, že Bolek Polívka je v současnosti našim nejlepším hercem. Dejte roli Bolkovi kvalita filmu vzroste diametrální řadou.

plakát

Kazatel (2011) 

Kazatel je ukazkou, jak se dá odfláknout skvělý námět na film. Myslím si, že kdyby se k tomuto námětu dostal zkušenější režisér, měli bychom tu novou filmovou bombu. Leč, bohužel.

plakát

Telefonní budka (2002) 

Genialita se dá natočit i za 12 dní. Tomuto filmu podle mě dodalo na atraktivitě obsazení nepříliš známými a neokoukanými herci. Pro opravdové fajnšmekry doporučuji film zkouknout v původním, tj. anglickém znění. Ikdyž je český dabing na špičkové úrovni, tak na ledově pronikající hlas snipra v originálním dabingu, nikdo nemá.