Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (23)

plakát

Chata v horách (2012) 

Naprosto ideální záležitost pro milovníky hororů a lehce béčkovějších filmů.

plakát

Scream Queens (2015) (seriál) 

Glee se sešlo s American Horror story a máme tu tenhle povedený mix. Prostě parodie na Vřískot (a všechny ostatní slasher movies) na college life a na sociální sítě. Dokonale absurdní činy a situace jsou ruku v ruce doprovázeny dávkou brutality a neřízené agrese. Za mě plný počet hvězdiček a Ryane Murphy jen tak dál!

plakát

Krásno (2014) 

Rukopis Ondry je tam jasně patrný, a proto se mi to tolik líbilo. Zajímavé oživení tuzemské filmové šedi.

plakát

Dřív než půjdu spát (2014) 

Zajímavý nápad, herecké obsazení víc než uspokojivé a i tak tam prostě NĚCO chybí. Myslím, že například Španělé by z příběhu dostali mnohem víc... Takhle je to jen další těžko uvěřitelné drama, které po chvíli vyšumí.

plakát

Památkáři (2014) 

Za námět a Cate Blanchet tři hvězdičky s odřenýma ušima.

plakát

Sex nebo život! (2012) 

Když do toho jdete s tím, že je to hloupá teenage komedie, tak se to docela i dá, možná proto, že to nevypadlo z žumpa dílny USA.

plakát

Proti proudu (2007) 

Možná, kdybych znala o trochu víc pravidla kulečníku, bylo by to ještě zajímavější. Nicméně na konci jsem zůstala jen nevěřícně koukat, takže kvůli tomu a kvůli přesvědčive Famke Janssen dávám 4*.

plakát

Mortal Instruments: Město z kostí (2013) 

Od snímku jsem čekala mnohem více, než pár děcek, které jsou potetované runami a snaží se spasit svět. Jak je vidět, tak ne každý film dle knižní předlohy dosáhne úspěchu jako Harry Potter nebo Hunger Games.

plakát

Plán útěku (2013) 

Dokoukáno s povytaženým obočím a myšlenkou "To jako vážně?"... Nicméně ono to fungovalo, celý příběh šlape v příjemném tempu, vše doprovázené úžasnou hudbou. A ač se to zdá být neuvěřitelné, nakonec si myslíte, že pro tyhle chlapíky je to jen drsnější dovolená.