Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (15)

plakát

Pašerák (2018) 

Prostě Clint Eastwood 🙂

plakát

Armageddon (1998) 

To je film, který i kdybych nechtěl tak mě dokáže rozbrečet, výborná hudba, skvělý Harry Stamper atd....

plakát

Warrior (2011) 

u tohoto filmu mi přišlo, že se na něj koukám půl hodiny a přitom jsem za sebou měl skoro celý film. Úplně mě vtáhl do děje a radost mi udělalo i to, že film od začátku netlačil na pilu ale dokázal i trochu představit hlavní postavy. Proto naprosto zaslouženě 5*.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Od tohoto filmu jsem očekával přesně to, co jsem nakonec i dostal. Jediné co jsem teda nijak moc extra neocenil bylo zpracování ve 3D..teda řekl bych že bylo povedené, ale obešel bych se i klidně bez toho. Pro mě je to takové zakončení dětství, jelikož Harryho jsem měl v lásce prostě od začátku. Z kina jsem odešel nadšen, spokojen a nostalgicky opojen. 5 hvězdiček

plakát

One Tree Hill (2003) (seriál) 

Před nedávnem jsem dokoukal tenhle seriál a musim říct, že bych tento seriál pro sebe zařadil asi mezi ten nejlepší, co jsem zatím měl tu možnost vidět. Nudil jsem se u něj jen málokdy a nejvíc jsem našel zalíbení v koncích dílů, které připravili vždy nějakou zápletku či překvapení. Dávám 9,5 z 10.

plakát

Kokain (2001) 

Jeden z nejlepších filmů co jsem kdy viděl! Výborně zpracovanej film a hlavně fascinující na tom je, že to tak opravdu mohlo být a nebo dokonce bylo, to že se topili v penězích, byť za určitě dost velké riziko. Dávám 10 z 10. Luxusní

plakát

Temný rytíř (2008) 

Film, na který jsem nějakou náhodou skoro zapomněl..naštěstí jsem se k němu dostal a nevim co říct..fakt supr! Nezapomenutelný výkon Hetha Ledgera v roli Jokera.. jedna z nejlepších vedlejších rolí, co jsem kdy viděl..

plakát

Match Point - Hra osudu (2005) 

Když jsem poprví viděl tenhle film, nemohl jsem po něm usnout.. možná proto, že jsem vypil hodně koly, ale spíš proto, že jsem musel o tom filmu pořád přemejšlet. Výborný příběh a z části i docela ze života. Supr výkon J.R. Meyerse. Moc se mi líbil.

plakát

Sedm (1995) 

Film založený na 7 smrtelných hříchách, navíc v hlavní roli s výborným v tu dobu ještě "mladíkem" Bradem Pittem a ostříleným matadorem Morganem Freemanem a neméně skvělým Kevinem Spaceym. To vše navíc režírováno skvělou prací Davida Finchera. Tenhle film je další z těch, u kterých jsem se ani na chvilku nenudil a koncem byl víc než překvapen a nebo potěšen jeho sílou.

plakát

Hooligans (2005) 

Už si ani nevzpomínám, jestli jsem tenhle film viděl na doporučení a nebo jsem ho jen tak našel a zkouknul ho.. co vim ale jistě je, že po prvním shlédnutí jsem na ním musel druhý den ve škole celej den přemejšlet a těšil jsem se, až přijedu domu a podívám se na něj podruhý.. Myslim, že má skvělej a určitě ne v moc chvilinkách nudný děj. Elijah Wood se stane ze studenta najednou člověkem, kterej žije naplno a má pro co žít.. Tenhle film jasně dkazuje, že největší školo je život! 9/10 u mě