Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (7)

plakát

Hypnotik (2023) 

Škoda nevyužitého potenciálu. Hlavní myšlenka dobrá, ale celé to vypadá tak, jako že si někdo sepsal hlavní body scénáře a na zbytek už mu nezbyl čas.

plakát

Arcane (2021) (seriál) 

Krásný nový styl animace. Na rozdíl od ostatních zde recenzujících mě to chytlo spíše až ke konci a srovnání s prvními řadami Hry o trůny, jak tu již taky zaznělo, určitě není od věci. Věřím, že pro fanoušky LoLka je to ještě o řád lepší, nicméně k nim už nějakou tu dobu nepatřím a tak mi asi unikají ty pomrknutí jichž je tu plno. Celé si to však bez problému obhájí titul zatím nejpovedenější herní adaptace.

plakát

Princezna zakletá v čase (2020) 

Konečně někdo využil šikovných grafiků, které v ČR máme a efekty nevypadají jako když je dělal někdo, kdo sotva zapne počítač. Scénáristicky by to chtělo ještě trochu doladit. Přesto je to skok dobrým směrem a určitě je to o třídu lepší, než to co v posledních letech většinou v ČR vznikalo.

plakát

V měsíčním světle (2019) 

Závěr je sice jeden dost velký paradox, ale v kterém filmu hrající si s časem nějaký takový není, že? V rámci žánru hodnotím nadprůměrně i když musím souhlasit s ostatními komentáři, že střed filmu táhne trochu dolů jinak skvělý začátek a obstojný konec.

plakát

Téměř dokonalá tajemství (2019) 

Jeden z těch remaků, kdy je film na 90% stejný jako originál a to včetně vtipů. Aspoň, že ten konec je trochu jiný. I když konec u italského originálu mi přišel lepší.

plakát

Tajemství: Odvaha snít (2020) 

Film, který sice nepatří mezi nejlepší, ale zároveň si na nic nehraje, ví co chce a co je jeho účelem. Pokud shlédnete trailer asi předem odhadnete vše co se ve filmu stane, ale v současné depresivní době je fajn podívat se pro změnu zase na něco pozitivního. Guilty pleasure pro rok 2020.

plakát

Anon (2018) 

Nápad dobrý, zpracování už tak ne. Celé je to neuvěřitelně sterilní a s absolutně nevyužitým potenciálem. A ta kamera ... nejsem fanda found footage, ale ty POV které byly tak strašně pomalé, nepřirozené a "kolejnicové" to někdo vážně nedomyslel.