Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Clive Owen hraje detektiva, který žije ve světě, kde neexistuje soukromí či anonymita. Životy všech jsou transparentní, vysledovatelné a kontrolované příslušnými orgány. Vypadá to na konec zločinnosti. Avšak když narazí na mladou ženu (Amanda Seyfried), o které nejsou vedeny žádné záznamy, začne si uvědomovat, že to nemusí být konec zločinnosti, ale teprve začátek. (ČSFD)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (132)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Niccol by si rád zopakoval solidní In Time a daří se mu to tak napůl.Anon má super nápad (jakkoliv není úplně inovatvní a třeba v Black Mirror bylo něco podobného) a fajn zpracování utopické a divně studené budoucnosti,ale zároveň je schopen to všechno utopit v nevýraznosti bez špetky drajvu a tendenci diváka uspat...60% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

V budoucnosti jsou všichni na síti a díky tomu mají přehled kdo jaký zločin spáchal. Můžou se taky přepnout do pohledu vraha a zjistit jakým způsobem vraždil díky tomu má policie ulehčenou práci. Bohužel jednoho dne jeden policista narazí na ženskou co nemá žádnou identitu a nabízí vymazávání vzpomínek s tím, že , ale její klienti začínají umírat. Ze začátku dobré dal bych klidně aj 80 procent bohužel pak se z toho stane romantický film o policajtovi co píchá hackerku a potencionálně podezřelou z vražd navíc se to začíná neskutečně táhnout. O vrahovi se skoro nic nedozvíme a o ní už vůbec ne (jen to, že něco skrývá a maže za hotové peníze vzpomínky). 40 procent letos to hold netflixu nejde tohle je už 3 film co jsem od něj viděl a opět těžký průměr. ()

Reklama

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Niccol zase o kus slabsi ako uz v pre mna slabom In Time, ale teraz scenaristicka nemohucnost a frustracia spolu s katastrofalnou kamerou mi takmer zabranila dopozozerat to. Nevzdal som to, dokazal som to, ale sklamany som zostal znacne...Toto fakt nie je Andrew Niccol, na ktoreho kazdy dalsi film som sa tesil. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Celkem slušná utopická Sci-Fi kriminálka s obstojným Clive Owenem a Amandou Seyfried. Režisér Andrew Nicol chtěl zřejmě navázat na svůj úspěch In Time podobně zajímavým tématem, ale to se mu nyní nepovede. Námět je rozhodně zajímavý a je zde pár solidních sekvencí ( Nechybí i krev a nahota za to plus) a rozuzlení mohlo být určitě vyhrocenější. Na podívaní fajn. Od Netflixu rozhodně lepší počin. 60% ()

burton 

všechny recenze uživatele

Zajímavý. Budoucnost, kde ti můžou vymazat okamžitě a střelhbitě to, co právě vidíš. Takže jsi okamžitě a střelhbitě slepej, jak krtek. A další věc je, že všichni detektivové, i v tý nejvzdálenější budoucnosti, si prostě musí to cigárko zapálit. Jakože ti vymažou vidění, ale vaporizéry nic? Divnej futuristickej film. Znepokojivej. Taky nechci, aby mě někdo pořád čekoval....ale...vlak už je rozjetej. Takže pro začátek přestaňte kouřit. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama