Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Pořady (3)

Noční Show Craiga Fergusona

Noční Show Craiga Fergusona (2005)

Komediant Krejg, jeho robotický maskokot a duo zapařených gejů pod maskou koně, jsou rozhodně tím nejlepším mezi všemožnými Lejno Night Šou napříč Amerikou. Dělá si srandu ze všeho včetně hostů, diváků a sám sebe. A dělá to sakra dobře.

The Graham Norton Show

The Graham Norton Show (2007)

Jedna z nejlepších talk show na planetě zemi, bez debat! Všechny ostatní se můžou jít odesrat k čertu. Graham vytvořil excelentně fungující model, kde neždíme jednoho hosta po druhým a nemusí ze sebe dělat debila (sorry Conane, fakt tě nemám rád), prostě narve všechny na jeden gauč a roztočí to ve velkým stylu se všema na jednou. Pompézní grupáč s ryzým, čistým, improvizovaným humorem, který funguje. Díky bohu za to.

Partička

Partička (2011)

Výtečná prokrastinační Danglovina, která vám z nekonečně nudné pracovní doby ukrojí příjemnou půlhodinku. Výrazně ovšem nedoporučuji, mít při sledování aktivní hemisféry. Mozek by vám totiž pod nátlakem tohoto improvizovaného humoru mohl ejakulovat všemi otvory, z té hlavy potvory. A to nechcete... Pohodlně se usaďte, vypněte si obsah lebeční kosti a nechte se vtáhnout do světa lehce dementního Geni, komandéra Suchoše, rétora Igyho, sokola Sokola, profesionálního fetiše Čurka a kapitána Dangla s obsesivně kompulzivní poruchou chlámacího ústrojí... Ikdyž to tak možná nevypadá, jsem fanoušek tohoto precizního ansámblu a s čistým svědomím říkám, že je to primitivně debilní, ale OK...