Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (179)

plakát

Muži, co zírají na kozy (2009) 

Skvělý obsazení a pár odkazů na Hvězdný války (několik úplně mimo) nemůže bez čehokoliv nosnýho stačit na film, z něhož máte pocit, že má aspoň dvě a čtvrt hodiny (což zdaleka nemá - jediný příjemný překvapení byl pohled na hodinky po filmu). Všechen prach vystřílen v traileru.

plakát

Legie (2010) 

Jako vokopírovat začátek a konec z Terminátora je fakt vostuda.

plakát

Černej Dynamit (2009) 

Přibližně uprostřed filmu obrovský hluchý místo, kdy jsem už skoro ani nevěřil v aspoň trochu slušný finále, a nakonec přišlo něco, z čeho jsem málem umřel smíchy a jakmile ještě někde zahlídnu Nixona, asi se neudržim. Ačkoliv to na plnej počet neni, je v tom vidět všechno to, co Death Proof neměl.

plakát

Sherlock Holmes (2009) 

Nemůžu říct, že by mě to zklamalo, protože prostě od Gzye Ritchieho už víc nečekám a nikdy čekat nebudu. řeba mě pak překvapí s druhým dílem (nebo s druhým Rock´n´rolla). Downey je samozřejmě skvělej, Mark Strong má málo prostoru, slizkej je ale dost.

plakát

Fanoušci (2009) 

Podle obsazení to mělo dopadnout mnohem líp.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Bez Barneyho by to byl pouhý podprůměr a nikdo by to nesledoval víc jak půl série.

plakát

Zombieland (2009) 

Se nedivim, že už se chystá dvojka, když v tomhle filmu skoro nic nebylo.

plakát

Michael Jackson's This Is It (2009) 

Tři hvězdičky jsou za Michaela, filmařsky to stojí za prd, Oretga se snaží nacpat, kam může. Jako dokument je to mizerný a čistě jako hudební film to taky neobstojí.

plakát

Zataženo, občas trakaře (2009) 

Podle traileru bych asi na film nešel, musel jsem ale na novinářskou projekci a nakonec jsem byl rád, protože film je překvapivě dobrej. Děti si přijdou na svý, tvůrcům se ale povedlo udělat film pro všechny. Málem jsem umřel smíchy u scény, kdy film parodoval Star Wars a do akce přišla opice, která vyrvala srdce gumovýmu medvídkovi a snědla ho. A dál po celej film Baby Brent, krysoptáci, starosta...