Reklama

Reklama

Michael Jackson's This Is It

  • USA This Is It (více)
Trailer 1

Film Michael Jackson`s THIS IS IT nabídne Jacksonovým fanouškům a milovníkům jeho hudby unikátní pohled do zákulisí připravovaného představení, které se mělo stát hudební událostí nejen tohoto roku, ale celého desetiletí a možná i více... Filmoví diváci budou mít jedinečnou možnost shlédnout, jak tento umělec vymýšlel, vytvářel a tvrdě trénoval předem vyprodanou sérii koncertů, která se měla konat v létě 2009 v londýnské O2 Aréně.

Vznik tohoto jedinečného snímku plně podpořila Jacksonova rodina a na filmové plátno se tak dostává podrobná a dechberoucí kronika vzniku jednoho uměleckého díla, která se vrací do období od dubna do června 2009. Hudební snímek Michael Jackson`s THIS IS IT vznikl na základě více než stovky hodin filmového materiálu, který byl pořízen během zkoušek, a představuje Jacksonovy nejlepší a nejslavnější skladby. Divákům filmu se naskytne nevšední příležitost pohlédnout do Jacksonova soukromí a seznámit se s tímto mužem tak, jak nám dosud on sám nikdy nedovolil. V syrových a upřímných detailech budeme sledovat Michaela Jacksona při práci potvrzující jeho talent zpěváka, tanečníka, filmaře a architekta. V celé šíři odhalíme jeho kreativního génia a schopnosti, stejně jako odhalíme jeho touhu a cílevědomost dosáhnout vždy a ve všem maxima.

Kenny Ortega, který byl tvůrčím partnerem Michaela Jacksona a režisérem připravované pódiové show, je pod filmem podepsán jako režisér. Producenty snímku jsou Randy Phillips, Kenny Ortega a Paul Gongaware. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (546)

Falko 

všechny recenze uživatele

Hudobny dokument, ktory skor chyti za srdce fanusikov perfekcionistu Michaela Jacksona, ako ludi, ktori si tento dokument pozru len zo zvedavosti a pritom ho moc v laske nemaju. Ti sa budu skor nudit. Ja som sa nenudil, pretoze nielenze som jeho fanusik, ale vzdy som tuzil vidiet, ako sa pripravuje na koncert, teda nieco za kulisami. Skoda, ze sme prisli o tak skvely zazitok, ked sa pokusil natocit specialne pre koncert nove videa na Thriller, Smooth Criminal alebo Earth Song. Z tohto dokumentu skutocne citit, ze Michael bol velmi dobry clovek, mal rad aj nasu Zem a preto sa pokusal aspon takymto sposobom varovat.... 05.11.2009 ______ Videl v kine 03.11.2009 ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Prázdný, ničím neoslňující dokument, který nemá srdce ani charakter. Nepojednává o postavě krále popu, neobyčejného člověka a geniálního tanečníka Michaela Jacksona, ani jeho nitru. Záměr to nebyl, ale určitě si to zasloužil. Tenhle bonus nám vlastně nic neukázal ani neodhalil. Velká škoda. K lásce Michaelovi nejdu na samé dno v hodnocení. Mé oblíbené srdcovky 1). Earth Song, 2). Beat It, 3). Moonwalk - Michael Jackson - Billie Jean - The First Moonwalk King. ()

Reklama

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Musim se přiznat, že jsem si díky This Is It uvědomil, že jsem toho krále popu asi žral podstatně víc, než jsem si byl kdy ochotnej připustit, protože jsem měl chvílemi nefalšované potíže se sledováním dění na plátně, v čemž mi dost bránily nečekané návaly smutku a tísně při vědomí, že už prostě nic dalšího od Michaela nedostaneme. Ne že bych přímo po kapsách lovil kapesníky, ale připadal jsem spíše než v kině, jako kdesi na pohřbu blízké a velmi milované osoby (a to jsem si prosím od Jacksona krom pár provařených pecek nic nepustil ani nepamatuju). Ale to je jsou na jednu stranu pocity, které na druhé straně vyvažuje již mnohokrát jinými zopakovaný názor o bonusovém dvd, který je u mě čímsi na způsob slušného zákusku či předkrmu k hlavnímu chodu, který ale bohužel jaksi nedorazil a už ani nikdy nedorazí. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Sice jsem nikdy nepatřila k skalním fanouškům Michaela Jacksona, ale na jeho písních jsem vyrostla. Má drahá sestřička, starší o jedenáct let, totiž jeho hudbu bezmezně milovala; objela všechny koncerty v ČR a okolí, vyšívala obrovské transparenty, měla lístky i na letošní koncert v Londýně. Když se ke mně v červnu, jen tři týdny před tím než měla odletět do Británie, doneslo, že Michael zemřel, nechtěla jsem tomu věřit a už v tu chvíli mi došlo, že lidstvo zase ztratilo jednu z momentálně nevýraznějších hudebních osobností. Tento film mi to jen potvrdil. Michael byl neuvěřitelný perfekcionista, jeho koncerty byly obrovskou show, kde všechno muselo dokonale sednout. Natáčel nové videoklipy k písním, zběsile tančil, na podiu se s ním za jeden večer mělo objevit vše od demoličního auta přes lidi oblečené v kostýmech zombií až po hořící předměty. Pohled na film dokonale vystihla jedna moje kamarádka, která po This Is It prohlásila: "Nikdy jsem nebyla jeho fanynkou, ale teď mě mrzí, že jsem neměla lístky do Londýna na jeho koncert a že se neuskutečnil." Mě taky. Díky za všechno, Michaele. And God bless you. ()

Mgb21 

všechny recenze uživatele

Velice neobjektivní hodnocení. Ten film má spostu chyb: pomalé tempo, málo záběrů z "tvůrčí dílny".... Ale pro člověka, který na peckách od M.J. vyrůstal a jeho hudbu obdivuje to byla paráda. Michael byl geniání hudebník, který miloval hudbu a své fanoušky, kvůli kterým se snažil ze sebe vydat to nejlepší. Bohužel ho tato snaha stála život a This Is It je pro fanoušky sice blýskavá, ale malá náplast. Prostě ten malej kluk ve mě, co na jeho muziku tancoval rodičům, byl nadšenej. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (9)

  • Štúdio Sony zaplatilo producentovi Jacksonových koncertov AEG Entertainment za distribučné práva k filmu 60 000 000 dolárov (40 581 670 eur). (marek.stone)
  • Film bol uvedený v USA uvedený v 3500 kinách a premietal sa aj v stredu nadránom. (marek.stone)
  • Na pozadí při písni "Smooth Criminal" je napsáno "MJ Air". To mělo být jméno letecké společnosti v nedokončeném 3D závěru koncertu, ve kterém měli Michael a tanečníci nastoupit do letadla a vzlétnout nad publikum. (Polinecka)

Reklama

Reklama