Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Horor

Recenze (129)

plakát

Jurský svět (2015) 

To byla ale píčovina. Chris Pratt jako Jack Bauer s Rambonožem ve své ego honící roli. Pipka co na jehlových podpatkách v džungli v klidu zdrhá před dinosaurem. A malí smradi, který si jen tak mimoděk opravý káru. Čtveřice hlavních hrdinů, která prostě přežije úplně všechno, přesto že trénovaní mariňáci chcípaj jeden po druhém.

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Devět z deseti lékařů doporučuje Troškovy filmy na problémy se zácpou.

plakát

M is for M.I.L.F. (2013) odpad!

Můžu dát něco ještě horšího než odpad?

plakát

Amazing Spider-Man (2012) odpad!

Ty krávo to byl hnus, Spidermanovi dali pěkně na prdel, ani jednorukej DJ Paul Bulva to nemohl zachránit.Možná kdyby zase chlastal vodku vokem. Líbila se vám verze s Tobey Maguirem? Mně jo. Za tohle ale bych dal někomu přes hubu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

plakát

Piraňa 3DD (2012) 

A proč ne? Horor to sice není, thriller taky ne, komedie určitě. Není moc filmů co mě neserou a tenhle mě nesral. Podle traileru to vypadalo na totální kokotinu,...........no.....ono to vlastně je totální kokotina, ale tak to asi mělo bejt. Já jsem se u toho několikrát zasmál. A počkejte si na Hasselhoffa, ten chlap je vážně magor. Stejně jako u jeho starej a ulítlejch videoklipů tak i tady jsem nevěděl jestli to myslí vážně nebo jestli si schválně ze sebe dělá prdel. Palec nahoru Dave.