Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Dokumentární

Recenze (26)

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Týpek, co si svou domnělou dominancí kompenzuje nedořešená traumata se vehementně snaží předělat vanilkovou holku k obrazu svému a v druhém díle se evidentně switchnou. Ve výsledku vcelku koukatelná romantika. Hvězdička navíc za Teslu v garáži! :)

plakát

Venuše v kožichu (2013) 

Zatím jednoznačně nejlepší volná adaptace Sacher-Masochovy knihy Venus im Pelz.

plakát

Robocop (2014) 

Zatím jednoznačně nejnudnější film, jaký jsem kdy v kině viděla. Vrchovatou měrou zahrnuje přesně ty atributy, které úplně nejvíc nesnáším - bezatmosferičnost, přebujelou patetičnost a přebujelou americkou hrdost. Tentokrát žel nezaujala ani vizuální stránka.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Pro milovníky/milovnice DiCapria určitě orgastická záležitost, pro mě jen snůška scének a "děsně chytrejch" proslovů. Zbytečně dlouhé a zoufale neatmosferické.

plakát

Osamělý jezdec (2013) 

Ze začátku na ** nakonec slabé **** škoda tolik dětského konceptu, mohl to být dobrý film odkazující ke groteskám a la "Frigo na mašině" a třebas i k Chaplinovi. Už si ani nevybavuju, kdy naposled Johnny hrál v pětihvězdičkovém filmu, je to škoda. Jako odpočinková pohádka určitě dostačující.

plakát

Ochránce (2012) 

Jak toto nazvat - romantický thriller? Rodinný thriller? Ne, čistá schweigrovina tentokrát v trochu jiném žánru než jsme zvyklí a neotřele natočené silně atmosférické akční scény.... prostě super!

plakát

Frankenweenie: Domácí mazlíček (2012) 

Burton tady vykrádá sám sebe, ale já mu to odpustím a dám 4* za vizuál a povedené charaktery - učitel, Edgar, sousedova neteř a holka s kočkou jsou nejlepší. ;)

plakát

Cesta na Měsíc (1902) 

Včera 19. 10. 12 jsem viděla v kině zrestaurovanou kolorovanou verzi - jedním slovem nádhera a to, že se takto zubem času poznamenaný film podařilo zrestaurovat je skoro jako zázrak, který na vás z přidruženého dokumentu dýchne plnou silou.

plakát

Pianistka (2001) 

This is f***in' insane!

plakát

Iron Sky (2012) 

Tak dneska se mi poprvé stalo, že jsem byla v celém kině sama holka mezi chlapama a to ke mě patřili jenom tři. Ale k věci - tenhle film jsem netrpělivě očekávala snad dobrý dva roky, od chvíle, co jsem viděla první trailer a musím přiznat, že výsledek nezklamal, ač místy (hlavně v začátku) mi přišly některý scény zbytečně lame. Jako celek je to ale tak hustý, že prostě nemám slov. Kdo neuviděl neuvěří.