Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Krátkometrážní

Obsahy (14)

Učitelka snědla můj domácí úkol

Učitelka snědla můj domácí úkol (1997)

Třináctiletý Jesse (Gregory Smith) je typický teenager, který nenávidí svou učitelku, paní Finkovou (Shelley Duvall). Při návštěvě malého obchůdku se svými přáteli spatří Jesse panenku, která vypadá přesně jako jeho učitelka, a přesvědčí obchodníka, aby mu ji prodal. To ale ještě netuší, že na něj čeká zlo nevídaných rozměrů.

Lydia Bailey

Lydia Bailey (1952)

V roce 1802 přijíždí americký právník Albion Hamlin (Dale Robertson) na tropický ostrov Haiti, kde zrovna probíhají kruté boje za nezávislost, aby našel dceru svého klienta.

Au pays du scalp

Au pays du scalp (1932)

Belgický průzkumník, markýz de Wavrin, je již čtvrtým rokem v Amazonském pralese v Ekvádoru, kde hledá svého ztraceného přítele. Ten se mohl stát obětí pověstných lovců hlav.

The Hidebehind

The Hidebehind (2018)

Hluboko v lesích se snaží ztracený batůžkář najít pomoc, místo toho naráží na zvláštního cizince.

Nomad: In the Footsteps of Bruce Chatwin

Nomad: In the Footsteps of Bruce Chatwin (2019)

Rok 1989, Bruce Chatwin umírá. Ještě před jeho smrtí ho ale navštěvuje dokumentarista Werner Herzog a dostává jako památku jeho batoh. Po 30 letech se Herzog vydává na svou vlastní pouť, inspirovanou nomádským životem cestovatele a spisovatele B. Chatwina.

Ghost Mine

Ghost Mine (2013) (seriál)

Ghost Mine je televizní seriál, který vypráví o skupině horníků, kteří se zabívají hledáním zlata v dolech v americkém Oregonu. Společně je doprovázejí dva vyšetřovatelé paranormálních jevů, kteří se snaží zjistit pravdu o hrůze, která dole číhá.

Satan's Little Helper

Satan's Little Helper (2004)

Je předvečer svátku všech svatých. Většina lidí chodí v maskách a straší se navzájem. Zcela nešťastnou náhodou se stává jeden mladý naivní chlapec pravou rukou sériového vraha.

Kletba z temnot

Kletba z temnot (2012)

Mladá dívka si jednoho dne zakoupí u jakýchsi lidí v garáži starožitnou krabici. Netuší však, že se uvnitř skrývá zlý duch. Dívčin otec a matka se budou snažit najít způsob, jakým lze prolomit kletbu, která byla na jejich dítě seslána.

Madison County

Madison County (2011)

Skupina vysokoškolských studentů vyráží do ospalého městečka Madison, aby udělala rozhovor s autorem knihy o sériových vraždách, které se v městě odehrály. Po příjezdu ale spisovatele nikde nenacházejí a ke všemu se všichni obyvatelé chovají podivně. Nikdo z místních neví, kde autor je a dělají, jakoby ho neviděli celá léta. Každý tvrdí, že se údajné vraždy nikdy v jejich městečku nestaly a že tam žádného vraha neměli. Když ale studenti neodbytně pátrají dál, zjišťují krutou pravdu o příběhu, kvůli kterému sem přijeli.

Karak

Karak (2011)

Čtyři studenti se vracejí z Kaula Lumpuru zpět do Kuantanu. Uvíznou ale v dopravní zácpě a vypadá to, že nestihnou dopolední přednášky. Proto sjedou z hlavní silnice a vydají se po staré, skoro nepoužívané cestě. Míří přímo do Pekan Karak, kde na ně čeká síla, mocnější než kterékoli jiné zlo na světě.

Zpověď

Zpověď (2011) (seriál)

Unikátní příběh o zkoumání dobra a zla. V hlavních rolích Kiefer Sutherland ztělesňující zlo jako nájemný vrah a John Hurt představující dobro jako kněz. Příběh začíná na Štědrý den, kdy jde jeden muž (Kiefer Sutherland) do kostela přiznat své hříchy knězi. Tím se rozjíždí napínavá akce, při které poznáme, kdo kým opravdu je.

Lovci tornád

Lovci tornád (2007) (pořad)

Pořad pocházející z produkce Discovery Chanel, jenž nás seznámí s dvěma týmy, které putují napříč Spojenými státy americkými a snaží se zachytit na své kamery ničivá tornáda.

Reklama