Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (1 751)

plakát

Boj o moc - Série 1 (2018) (série) 

Takové mnohem lepší Billions, které dokáží být vážné a zároveň odlehčovat situaci občasným ferrelovským humorem. První díly působily spíše satiricky, ale postupem času se gradují veškeré konflikty a do dalších sezón se určitě pustím.

plakát

Smrt na Nilu (2022) 

Klasicky poirotovsky nudné, ale to bych nebral nevýhodu, to je prostě styl filmů s Herculem. Co mě tíží je, že tyto detektivky by neměly být úplně průhledné a byť jsem jako správný literární nevzdělanec tuto knihu nikdy nečetl, tak mi bylo hned jasné, že vrahem je zahradník a celý film pro mně ztratil význam.

plakát

Ulička přízraků (2021) 

Forma bohužel převládá nad obsahem. Guilermo je zkušený filmař, jen se pustil do žánru, který mu tak uplně nesedí. NA je jakýsi pokus o noir romance horror, který se buď moc nepovedl a nebo se povedl výborně a mě prostě žánr vůbec nesednul.

plakát

Fresh (2022) 

Na Freshi jde hezky vidět, že i obyčejný film bez extra nápadu dokáže bavit, pokud je dobře natočený a zahraný. Škoda nevyužitého konce, který tak nějak vyšumí do ztracena místo toho, aby zužitkoval vybudované napětí. Vybudovaný svět a komunita kanibalů určitě zavání druhým dílem, který bych si nenechal ujít.

plakát

Jackass Forever (2022) 

Naprosté dno zábavy, které Vám nedovolí přestat se tlemit, jaký to jsou pořád kreténi.

plakát

Projekt Adam (2022) 

Celkem obstojné rodinné sci-fi s pár dobrými Reynoldsovskými hláškami. Dostanete asi přesně to, co byste čekali od filmu Shawna Levyho.

plakát

Pam a Tommy (2022) (seriál) 

3,5* Úvodní díly mě zrovna nezaujaly, obzvláště po druhé epizodě věnované lásce ústřední dvojice, jsem měl v plánu seriál utnout, ale jakmile se k tomu rozjede distribuční podlinka a počátky porna a pirátství na internetu, tak seriál začne dávat smysl. Sebastian, Lilly i Seth byly sázky na správnou kartu, jen se nemohu ubránit tomu, že to celé mohlo být pojmuto trošku více černohumorně, pak by to byla daleko větší pecka.

plakát

Jednotky vesmírného nasazení - Série 2 (2022) (série) 

Druhá série už nemá co nabídnout a tak trochu je z ní cítit, že ta první úspěšná nebyla, ale všichni měli podepsané smlouvy, tak druhou ještě nějak doklepeme. Pokud bude série další, tak už vynechám.

plakát

Spider-Man: Bez domova (2021) 

Bohužel čistý popkulturní fanservice na úkor kvality filmu. Zápletka je ubohá, herecké výkony odfláknuté a znuděné a stopáž zbytečně dlouhá a natahovaná. Že se Spider man chová jako nezodpovědný fracek je pochopitelné, ale bohužel nedokáži pochopit, jak Strange, který vidí miliony následků všech rozhodnutí, mohl nechat něco takového dopustit kvůli zhrzené náladě 3 dětí, ( mimochodem 25 letému Hollandovi už vážně žrát jeho roli středoškoláka nelze ) které nevzali na vysokou školu.