Reklama

Reklama

Jackass Forever

  • USA Jackass 4 (pracovní název) (více)
Trailer 1

Poslední divoké kousky partičky, co má na svědomí sérii Jackass. Legendární šílenci se vracejí na scénu, aby s malou pomocí nových účastníků předvedli další kolo naprosto nepřístojných, zábavných, absurdních a často nebezpečných dobrodružství. V tomto snímku posouvají Johnny a jeho parta hranice ještě dál! (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (95)

verbal 

všechny recenze uživatele

Nejzábavnější a nejgenitálnější revue světa (pro lopaty a vězně) dospělo (snad už konečně) ke své dementiéře, a je to vskutku labutí plíseň partičky dost hnusných vymaštěnců, trestanců a nesvéprávných jednomuněk, co se pro 15 minut slávy urputně pokoušejí před kamerou sebemrzačit a fekálně sebeponižovat. Každopádně si to kluci zjevně dost užili a nemohli se na place skoro ani na chvíli přestat blahoslaveně upřímně chichotat při všech těch svých furtdokolových intelektuálních lapáliích vesměs v podobě rozličných traumat koulí, deformování si přirození, metání spermatu a hoven na sebe i na své bratry ve sraní či bezelstných snah o kontuze, fraktury a hematomy. Prostě čiročirá královská zábava pro největší mozkouny, neurovegetativní výhřez společnosti a spodních deset tisíc, a já se opět děsím světa i zdejších müslitelů, kteří takový sqost plně prostoduše docení a jsou navíc schopni tyhle mentály sqěle živit dlouhodobým udržováním na výsluní popularity. ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

Nostalgie z Jackass se po letech nedostavila! Většinou genericky oplzlé  scénky už jsme viděli v době kdy to bylo těžce cool. Celé je to takový marný pokus na sebe po letech znovu upozornit. Znuděně jsem se za celý díl pousmál jen včelímu roji v rozkroku Steva- O, létajícímu Zachovi do kaktusů a hokejové střelbě na Ehrena v brance. Doba zhovadilých kousků těchhle magorů už je zkrátka o jednu generaci fuč. 2/10 ()

Reklama

Chen 

všechny recenze uživatele

Ústřední grupa recykluje, ale recykluje ve jménu nostalgie. A obvykle to funguje. Pořád je to hlavně o tom, že se sejde parta lidí bez pudu sebezáchovy a provádějí věci, které když člověk sleduje bolí ho určité části těla. Humor je přízemní, "buranský", ovšem někdy je prostě vhodná doba na to nesnažit se za každou cenu tvářit jako kultivovaný intelektuál, ale přiznat si, že se člověk prostě musí smát podobným ptákovinám. ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Som fanúšikom Jackass asi od svojich 15-tich, no a po poslednom filme Jackass 3.5 som sa už definitívne rozlúčila s touto sériou. Avšak nové Jackass forever ma príjemne prekvapilo. Vždy ma vedel tento humor dostať do kolien, tak myslela som si, že z toho vyrastiem, ale nie nevyrástla som, stále ma to baví. Majú chlapci môj obdiv, vždy vedia vymyslieť spôsob ako sa vtipne prizabiť. Riadia sa heslom “If you're gonna be dumb, you gotta be tough”. Účinkuje tu ako vždy stará dobrá zostavička, aj keď už trochu prešedivelá, na čele s Johnnym Knoxwillom. Vidieť opäť Johnnyho v tých jeho aviatoroch a tričku Ramones, ktorý sa rozhodne skočiť oproti býkovi (aj keď ho to bude stáť zlomené rebro, zápästie a otras mozgu), no kto by ho nemiloval. 😁👌 ()

Spacecore 

všechny recenze uživatele

Nedávno mi bylo 30, takže samozřejmě jsem viděl předchozí Jackass filmy. Už nevím který, ale asi všechny. No, je dobrý vidět, že se člověk někam posunul z puberty a nemrdá se na tom, na čem kdysi. Jako jo, bavil jsem se. Ne, že ne. Ale je nad tím takový pozastavení. Dneska už beru Jackass jako krásnou kázku degradace lidské civilizace v celé své kráse a dívat se na partičku retardů, co jsou schopni všeho za peníze, člověkovi dodá trochu na duchu. Ale ne moc. Hodně momentů zde bylo cringoidních. Celá produkce už působí až moc vyumělkovaně a ztrácí to na věrohodnosti. Neustálé teploušství je přehnaný. Já nikdy nebyl alfa, beta samec, kterej si potřeboval dokazovat hladiny testosteronu mlácením se, bolestí, nebo ukazováním pinďoura. Já jsem alfa samec +, takže nemám problém se svým pérem. Jackass gang asi očividně má, proto jsme byli svědky tolika ptáků, že to není možný. No, je to humáč, ale zase nebudu dělat, že je tahle zábava pod mojí úroveň, to bych si to jinak nepustil. Bylo dobré si ale srovnat hodnoty toho, kde jsou oni a kde já a sice nemám ty mega, ale ty vole, aspoň mám nějakou důstojnost, rozum a funkční genitálie. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (14)

  • Při scéně na běžícím pásu si můžeme velmi nepatrně povšimnout, že jeden z „členů kapely“ je i vyloučený Bam Margera. (jajo161)
  • Jackass 4 bude prvý film, ak nepočítame spin-off, bez Ryana Dunna, ktorý zahynul pri autonehode v roku 2011. (Game90)

Související novinky

Paramount odkládá své hity

Paramount odkládá své hity

02.09.2021

Tak jsme zase zpátky. Zkraje léta se ještě zdálo, že by se třeba koronavirová situace z loňského roku nemusela úplně opakovat, nyní to ale vypadá, že dřívější katastrofické předpovědi, že se filmový… (více)

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

10.08.2021

Na konci tohoto roku přichází do amerických kin čtvrtý díl kontroverzní série Jackass, v níž se parta bláznů tradičně pouští do nebezpečných kaskadérských kousků a bolestivých vtípků. Tým stojící za… (více)

Reklama

Reklama