Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (1 763)

plakát

The Ministry of Ungentlemanly Warfare (2024) 

Tohle Guyovi vážně nevyšlo. Sázka na Quentinovo Bastardy spojené s Guyovo Gentlemany mi prostě nesedla. Celý film je jedno velké klišé za druhým. Vše působí jako zkopírované, nenajdete tam ani jeden originální nápad, hezký kamerový záběr, cool scénku nebo cokoliv, co by vám mělo utkvět v hlavě. Za týden si na tento film už ani nevzpomenu.

plakát

Boy Kills World (2023) 

Variace na Johna Wicka jsou nyní v kurzu a tahle je ze všech rozhodně nejvtipnější a nejujetější. Nejvíce bych to celé připodobnil k Shoot Em Up s Clivem Owenem z roku 2007. Za mě dobrá podívaná.

plakát

Mr. & Mrs. Smith (2024) (seriál) 

Donald Glover a Hiro Murai ukončili svůj skvělý seriál Atlanta ve čtvrté sérii jen proto, aby přešli na jiný projekt, ze kterého se v podstatě vyklubala taková pátá série Atlanty. Pan a Paní Smithovi nemají v podstatě kromě názvu a poslední epizody s původním filmem nic společného, což asi i vysvětluje takto nízké hodnocení. Pokud čekáte nového Brada a Angelinu v akčním nářezu, jste tu naprosto špatně. Toto je čistý Glover. Očekávejte slavná camea, cestu do hlubin špionovi duše, přehled absurdních situací a inteligentního humoru. Tak snad u druhé série, HiHi!

plakát

Kaskadér (2024) 

Od kaskadéra, o kaskadérech, s kaskadéry, pro kaskadéry. I když je film velmi dobře řemeslně zvládnutý (až překvapivě dobře na blockbuster), tak jsem si ho nebyl schopný užít tolik, jak předchozí Leitchovo filmy.

plakát

Sugar (2024) (seriál) 

2,5* Divný neo-noir s ještě divnějším rozuzlením mě nechal vcelku klidným. Farrel se snaží, ale chybí tomu produkční kvality a hlavně noir styl prostě nemůže točit každý.

plakát

Abigail (2024) 

Duo Bettineli-Gillet mám rád, protože dělají vysloveně béčkové popkornové horory, které sice nejsou strašidelné, za to jsou ukrutně zábavné a většinou mají i neotřelý nápad. Jako vždy se vyplatí co nejméně číst zápletku, pokud si to máte užít co nejvíce. Film totiž nejednou změní žánr a výrazně překope dějovou linku a nechávat se tak celý film překvapovat malými twisty je prostě dobrá zábava.

plakát

Pantheon - Season 1 (2022) (série) 

Zajímavá a hlavně uvěřitelná verze blízké budoucnosti, která ale měla zůstat komornější, než se ke konci rozjela. Rádoby epické anime souboje působí v kontextu zápletky spíše trapně než cokoliv jiného. Pořád se ale jedná o velmi povedené sci-fi, které by si fanoušci žánru neměli nechat ujít.

plakát

Clarksonova farma - Série 3 (2024) (série) 

Clarkson's Farm pokračuje v kralování v oblasti feel-good reality show. Jde vidět, že Jeremymu už dochází trochu dech. Ne proto, že by snad neměl rád, co dělá, ale hlavně kvůli věku. Snad se dočkáme ještě alespoň jedné série.

plakát

Krotitelé duchů: Říše ledu (2024) 

Stará garda je už šíleně unavená, humor je otřesný, diverzita maximální a scénář s režií průměrný. Ghostbusters si sami sobě vykopali hluboký hrob a je to hrozná škoda, protože předchozí díl sliboval slibnou novou sérii Krotitelů duchů.

plakát

Šógun (2024) (seriál) 

Náhled do historických obyčejů Japonska je asi nejpřesnější popis seriálu, který mohu nabídnout. Nečekejte žádné souboje, intriky, dobývání, apod. Přirovnání typu "japonské Game of Thrones" je úplný nesmysl. Seriál je čistá konverzačka, která měla být náplní na 5 dílů místo 10.